Miért probléma sok embernek, ha valaki nem vonal közé áll?
Rengetegszer látom a városok Facebook csoportjában, hogy lefotóznak/feltesznek valakit aki nem két vonal közé parkol be, hanem vonal fölé.
De ez miért olyan nagy probléma sok embernek?
Én se szoktam sokszor figyelni, így gyakran állok meg vonal fölé, de olyan is előfordult már, hogy siettem, nem volt kedvem merőlegesen beállni, így csak megálltam keresztbe 3 helyre.
És nem azért, mert félek, hogy rányitják, igazából az nem is érdekel, egyszerűen csak nem tartom magam ennyire fontosnak, hogy most szépen betegyem a csíkok közé az autót.
De azt nem értem, hogy ez miért olyan nagy dolog sok embernek, hogy ezt meg kell nézni, meg fel kell tenni? Tényleg van az ilyesminek hírértéke? Vagy mi szól az ilyen fotók mellet? Engem nem zavar az se ha lefotóznak, félreértés ne essék, de valakinek tényleg ez okoz örömet?
#20.
"...aki siet azt mentő viszi....elindulok időben"
Ezek szerint nem vittél még szülő nőt, és az OMSZ működését sem ismered.
#21: de, vittem szülő nőt, be is értünk időben ;)
mentőt is hívtunk nemrég, hamar kiértek, igaz nem egy kisujjficamhoz, hanen eszméletvesztéshez riasztottuk őket.
Aki ismeri az OMSz és az egészségügy belső életét, az tudja, hogy az ilyen esetek, sokszor csupán a szerencsének köszönhetőek. 😕
#24!
Semmilyen igényességről nem beszélhetünk, hiszen ő az, aki fölmegy az autópályára szembe, és ő az aki a belvárosi kávézó teraszáról vigyorogva nézi, ahogy kerülgetik a kék-fehér propelleres prémium autóját.
Aztán ha valaki szóvá teszi akkor visszaugat: nem látod hogy bekapcsoltam a vészvillogót?
Nos, akkor........sajnos nincs miről beszélni.
#24: Én bárhova be tudom rakni a kocsit, ahova befér, többször előfordult, hogy ugyan befért, de egyik oldalon sem tudtunk kiszállni. De már meguntam a játékot, hogy folyton rávágják az ajtót, ezért egy ideje el szoktam állni a parkoló üres végébe. Szerinted mi vár, mikor kijövök? PONT MELLÉM áll valami nyomorult, a totál üres sorban, 50 helyből pont azt választja, kb minden masodik alkalommal. És még így is sikerült egy "névtelen" horpadást is összeszedni...
Szóval az utóbbi időben mindenhol 2 helyre állok, mint a BMW-sek. És leszarom. Alkalmazkodni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!