Mi lehet a gond ha a jobb oldali első kerék néha viszonlag hangosan nyikorog menet közben?
Figyelt kérdés
Az alany egy audi a4 b7, a téli gumicsere után vettem észre néha (lehet korábban is produkálta a hangot, arra emlékszem hogy nyáron és ősszel nem) hogy menet közben főleg amikor lassan megyek vagy gurulok hallani lehet ilyen csikorgó nyikorgó hangot az autó jobb oldalától és ha lassabban gurulok lassabb a hang, ha gyorsítok egyre gyorsabb majd rendes menetnél elhallgat, nagyon zavar, szerintetek mi lehet? Esetleg a hideg teszi?jan. 10. 20:49
2/6 anonim válasza:
Emeld fel a kereket behúzott kézifékkel és forgasd meg azt a kereket, így meg tudod nézni honnan jön a hang. Ha el sem tudod tekerni, akkor befog a fék.
3/6 anonim válasza:
" Esetleg a hideg teszi? "
Biztos fázik.
4/6 anonim válasza:
Fékbetétek közül utoljára a 80-as évekbeli, barna vackok csinálták, hogy csikorogtak, valószínű kerékcsapágy lesz.
Nálam is ez volt, gyanakodtam a fékre, de nem, kerékagyat cseréltem egy bontottra, és elhallgatott.
Csapágy jó volt, csak kiszáradt.
5/6 anonim válasza:
#4 A fek mindenfele hangot ki tud adni, kopogas, nyikorgas, csikorgas, ciripeles. Persze lehet csapagy is, ha felemeli kiderul.
6/6 A kérdező kommentje:
azt vettem észre ha picit is rálépek a fékre akkor abbamarad hang
jan. 23. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!