Kanyarodáskor mintha ki akarna fordulni a kerék?
Pár napja vettem észre, azt hittem csúszik az út. De teljesen szárazon is csinálja. Kanyarodáskor (lassan, 20 km/óra mellett) mintha driftelni akarnék, amit amúgy sose csináltam. Automata az autó, 8 éves, a váltó normálisan működik. Rendszeresen szervizelve van a kocsi, 10 ezer km után olajcsere, szűrők, stb. 2 évente fékfolyadék, fékbetét csere. Múlt év elején új féktárcsa, lengéscsillapító és lengőkar került rá elöl-hátul. Hibátlan volt az autó mostanáig. Fogalmam sincs mi történt, nem merem használni. Szervizbe kaptam időpontot jövő hétre. Hátsó kerekes autó amúgy, 100 ezer km. Újonnan vettem anno!
Fel nem tudom fogni mi lehet ez? A kerekek a helyükön vannak, rá is húztam, a gumi is 1 éves, a helyén van. Mi okozhatja ezt?
Erre csak tippeket lehet mondani:
Jó eséllyel valamelyik gömbcsukló.
Nálam is hasonló tünet van, de az enyémnél valószínű kb 20 éve cseréltek első futóművet. :D
Találkoztam már olyan új lengőkar-gömbfejjel, ami bírt vagy 2 hetet.
Utána jobban kotyogott, mint amit kiszedtem belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!