Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért félek vezetni?

Miért félek vezetni?

Figyelt kérdés
Fél éve van jogsim. Mindenki, aki eddig mellettem ült azt mondta, hogy nagyon jól vezetek. Én mégis félek. Mit csináljak? Azt hiszem, hogy balesetezni fogok mindig. 18/F
2024. jan. 7. 14:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha fél év után félve ülsz a volán mögött, akkor nem biztos, hogy alkalmas vagy autóvezetésre.
2024. jan. 7. 14:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Az oktatóm is mindig megdicsért, elsőre átmentem mindenen. Mondjuk én mindentől félek, ami okozhat bajt. Anyukám is ilyen volt, de neki 2 év után elmúlt.
2024. jan. 7. 14:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Abból is lehet baj, ha kilépsz gyalog az utcára, akkor nem mész semerre?
2024. jan. 7. 14:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Meg hogyha egyedül megyek vagy olyan személy ül mellettem, akit szeretek, akkor nincs félelmem. Az osztálytársaimmal, amikor mentem majd megőrültem az idegtől.
2024. jan. 7. 14:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt neked fejben kell lerendezni! Amíg az oktató ott ült melletted, és bármikor beletaposhatott a fékbe, az neked is megnyugvást adhatott, de hiába vezet valaki jól, irányítja az autót ha bármikor előfordulhatnak váratlan dolgok, főleg amilyen sofőrök vannak az utakon. Ha beleállnak a seggedbe, akkor azon sem segít, ha idegeskedsz, hanem meg kell tanulnod tojni rá, higgadtan kezelni a forgalmi helyzeteket, mert sajnos még 20 év után is kirohanhat egy állat eléd.
2024. jan. 7. 14:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezt csakis a sok gyakorlás fogja oldani. Akár jogsival rendelkező segítővel is mehetsz, ha attól nyugodtabb vagy. Pl. szülők, haver, ismerős stb.
2024. jan. 7. 18:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha benned van a félelemérzet főleg hogy a balesetezéstől félsz akkor egyszer csak sikerül, és ez a legrosszabb.

Az mindenképp jó hogy jól vezetsz mások szerint, inkább ezen kéne agyalnod hogy te mindent jól csinálsz és nem okozhatsz balesetet.

Az meg sajnos benne van a pakliban hogy más hibájából lesz baleseted, ez sajnos ilyen, ezt meg kell tanulnod lekezelni hogy ettől ne félj.

2024. jan. 8. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!