Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy kocka Lada mennyire...

Egy kocka Lada mennyire használható autó még manapság?

Figyelt kérdés
38 éves vagyok és 16 éves koromig volt a egy 1500ös kocka Ladánk. Szép emlékek fűznek hozzá,bár nem vezettem mert még nem volt jogsim. Utána vezettem 1 ismerősét és nagyon tetszett. Nekem ez szerelem,a hang ,forma,meg az a sajátos belső illat. Aztán most gondoltam egy 500at rá tudnék szánni.Csak nem tudom,hogy mennyire használhatók,megbízhatók. Világ végére nem mennék azért vele,de egy 70km-es körben használnám. Most egy 23 éves Vw Polom van,az azért teljesen megbízható,az mellé gondoltam a Ladát.
jan. 7. 08:05
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Vettem egyet 440 ért.Meglepően jó állapotú 2105 1500as,a küszöbökön van kis festés belejavítás,azon kívül gyári a festése.Indulásnál kicsit kopog néha,állítólag a kardán kereszt,hardy tárcsa vagy mi a baja. Ezenkívül semmi más hibajelenség nincs. Szép kívül belül.95ös évj.
jan. 15. 15:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!