Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Srácok, ti milyen autót...

Srácok, ti milyen autót vettetek a munkás hitelből? Én egy 2011-es BMW 730LD -t 21/F Józsi

Figyelt kérdés

febr. 3. 19:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
🤣 Látom az öreg BMW-k és Audi-k piacát felpörgette drága kormányunk.
febr. 3. 20:16
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Látom magam előtt a következő havi dilemmát: törlesztőrészlet vagy szerviz, esetleg cigi vagy normális megélhetés.😂😂
febr. 3. 20:57
 3/13 anonim ***** válasza:
91%
Úgy van báttya. Hosszított hetes, elnöki mekafull spórolós dízellel. Ha egy javaslatot elfogadsz, legalább ketten utazzatok. Egyrészről így csak 1500 a fejenkénti üzemanyagköltség másrészről ekkora csatahajót nehéz ám egyedül tolni.
febr. 3. 21:06
 4/13 anonim ***** válasza:
19%
Számomra fontos a luxus így A8, nekem azt tanították ne a küllemre fókuszálj hanem a belső értékekre, de aki ezt mondta azt úgy megvertük suli udvaron, hogy recsegett a feje a betonba, nekem senki ne mondja meg mit vegyek így mivel az önazonulásomat egy 4.2 tdi Audiban lelem így azt veszek.
febr. 4. 04:38
 5/13 anonim ***** válasza:
92%
Jaj, de félre ne értsétek! Nem azért írok fél 5 után mert dolgozni megyek! Asszony veszi fel a munkáshitelt.
febr. 4. 04:40
 6/13 anonim ***** válasza:
87%
Egy ilyen oreg autoval minek alazod magadate ?
febr. 4. 09:21
 7/13 A kérdező kommentje:
6-os leginkább a márka számít, pl.: egy 20 éves BMW sokkal jobb mint egy 2025-ös Volkswagen passat
febr. 4. 09:42
 8/13 anonim ***** válasza:
32%

Én VW Phaetont

Itt a kedvcsináló hozzá: https://www.youtube.com/watch?v=MELPW1_9Igk

febr. 4. 09:45
 9/13 anonim ***** válasza:
24%
Már ki van nézve az E30 M3. Ferenc 19F
febr. 4. 09:48
 10/13 Szolovjov ***** válasza:
86%
Hitelre nem veszünk semmit. Arra költünk, amire van pénzünk.
febr. 4. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!