Elindulnátok egy 40 éves autóval egy 6000km-es útra?
Figyelt kérdés
Magyar spanyol magyar oda vissza kb 6000km lenne. Mennyire butaság egy 40 éves kocsival elmenni egy ilyen útra?2024. jan. 1. 11:33
2/37 anonim válasza:
Nem indulnék el.
Teljesen indokolatlan marhaság egy ilyen út bevállalása.
3/37 anonim válasza:
Ha jó állapotban van, van időm, pénzem és idegrendszerem végigcsinálni, akkor miért ne? Egy élménynek mindenképp jó
4/37 anonim válasza:
igen ha jól karban van tartva + csomagtartóban van még alkatrészem hozzá ha út szélén megáőll
5/37 anonim válasza:
ha bogár, akkor talán...azt mindenhol ismerik, tudják javítani. Ha elegendő a max 70 km/h, akkor menni fog.
Érdekes kaland lesz
6/37 anonim válasza:
Nem az autó korán múlik hanem az állapotán.
Meg hogy mégis mi a pék faxáért akarnék én egyáltalán egy ekkora utat autóval megtenni...
7/37 anonim válasza:
Ha te ezt itt akarod megtudni és nem ismered azt az autót, akkor gongold át inkább.
Meg azt is tudom hogy nem is nagyon értesz az autókhoz, nem hogy megcsináld útközben-.
Ha pedig tréler visz be egy szervizbe akkor sokba fog kerülni a legkisebb javítás is.
Engem szlovánba húztak be 20 km-re a kamionommal és egy fékmunkahengert cseréltek, több mint 3000 euróért.
8/37 anonim válasza:
Előtte mindenképp csinálnék egy teljes átvizsgálást. És csak akkor indulnék el, ha lenne valamennyi tapasztalatom szerelésben
10/37 anonim válasza:
Még teljesen modern és jó állapotú autóval sem indulnék el egy ilyen útra. Ott a repülő, erre lett kitalálva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!