Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha lehetne egy ilyen elvárásot...

Ha lehetne egy ilyen elvárásotok amikor tanultok autót vezetni(B-kategória)?

Figyelt kérdés

Mi lenne számotokra a "tökéletes" autó?

Oké, tudom, hogy kissé nehéz definiálni, hogy tökéletes oktató autó, de ha számodra lenne egy ideális választás te melyik oktatóhoz mennél(akinek az elgondolásod szerint megfelelő autója van)?

2023. dec. 30. 12:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Peugeot 208 dízel, vagy egy renault clio 5 szintén dízel.Imádom ezeket az autókat.Cserébe egy régi benzines suzukin tanultam meg vezetni az akkori oktatómnak az volt.
2023. dec. 30. 13:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Valami régebbi típuson, ami még nincs tele elektronikával.

Lehetőleg ferdehátú (könnyebb tolatni) és diesel (nehezebb lefullasztani).

2023. dec. 30. 13:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Hallomás alapján a legtöbb tanulónak az okoz gondot, hogy olyan autón tanul vezetni, ami túl egyszerű, könnyű, kicsi, stb, aztán beleül egy nehezebb autóba és képtelen kezelni.

Az abszolút ideális tanulóautó az, ami benzines, kézi váltós, a lehető legnagyobb és a lehető legrégebbi. Aki azzal megtanul vezetni, az szinte garantálható, hogy utána bármiben megtalálja a helyét. De ha az ember a kiskapukat keresi és mindig mindent a lehető legegyszerűbben akar elintézni, annak később "sírás" a vége.

2023. dec. 30. 13:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Renault Grand Scénic-en tanultam, viszonylag nagy volt, diesel. Teli elektronikával. Kártya kellett az indításhoz, valami gomb oldotta ki a kéziféket vagy a kuplung ... stb. Nagy szar volt. Méghogy nehezen fullad le a dízelmotor ... még oktattak, amikor nem bírtam ötödszörre sem elindulni a buszmegállóból.

Miután meglett a jogosítványom, lett egy 20 éves benzines roncstelep szökevény kocsim. 3 év alatt, amíg használtam, sosem fulladt le,

Egy alkalommal 5. sebességben próbáltam elindulni vele, kellett hozzá egy 200m-es szakasz, mire értelmes sebességgel voltam képes menni.

2023. dec. 30. 14:12
 5/5 anonim ***** válasza:
#4 Van pár dízel, amivel tényleg könnyebb elindulni, de sosem értettem egyet azzal, hogy ÁLTALÁNOSSÁGBAN könnyebb lenne a dízel. Aki szerint ez igaz, az még soha életében nem vezetett ZSD motoros Fordot, olyat rúg a kuplung mint egy ló, nagyon finom láb kell hozzá.
2023. dec. 30. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!