Szülők! Mennyi időt foglalkozzanak a nagy tesók a kis tesójukkal?Mi az elvárásotok?
Figyelt kérdés
2022. szept. 25. 16:50
1/23 anonim válasza:
Elvárás?
Semmennyit.
Ha örömmel foglalkozna vele, akkor bármennyit lehet. De semmiféle elvárásom nem lenne, mivel nem az ő dolga sem az ellátása, sem a szórakoztatása a kistesónak.
Mindez a szülő feladata lenne, vagyis neked, aki föltetted a kérdést. ;-)
2/23 anonim válasza:
Annyit várok el, hogy ha valamit szeretne neki mondani vagy mutatni akkor ne hajtsa el durván a picsába
4/23 anonim válasza:
Hogy ne marja a kicsit. Szerencsére nálunk nincs ilyen, jól elvannak. Mondjuk annyit elvárok hogy nézzen rá a nagyobb kicsire amíg kilépek ha futár jött, de ennyi, az meg max öt perc...
5/23 anonim válasza:
Mi az hogy elvárás ? Nem a nagytesónak szülsz, hanem magadnak. Ha dugni van esze valakinek, akkor foglalkozni is legyen a gyerekkel. Nem ingxen babysitter a nagyobb. A gyerekek többsége nem vágyik arra, hogy legyen egy árnyéka, akitől semmit nem tud nyugodtan csinálni, mindenét tönkreteszi, nem hagyja aludni, azt még ő is gondozza sokszor, meg hordja oviba, suliba. Hadd foglalkozzon annyit a kisebbel, amennyit akar. Ha akar egyáltalán. Ha rá van erőszakolva, akkor garantáltan meggyűlöli a gyermekvállalás gondolatát is. Én is úgy vagyok vele 34 évesen, hogy kell a francnak gyerek. Eleget babáztam fiatalon.
6/23 anonim válasza:
4*a kicsi marhassa a nagyot????gondolom a nagynak van annyi esze hogy nem bántsa a kicsit,szegény nagyot biztos elnyomjátok
7/23 anonim válasza:
Nálunk 5 gyerek van,3 kamasz,és 2 kicsi.Vigyázni nem kell egyiknek se a kicsikre,szintén annyi az elvárás,hogy ne mindig zavarják el a halálf@szára a kicsiket.Esetleg olyan előfordulhat,hogy megkérem valamelyiküket,hogy amég pl rántotthúst sütök,vagy leszűröm a húslevest, esetleg elmegyek a budira,addig üljenek oda a kicsik mellé és rajzoljanak,vagy gyurmázzanak,de ez nem is esik nehezükre.Sokszor szívesen bohóckodnak is velük amúgy kérés nélkül.A 14 éves nagyfiam egész nyáron csinálta a kicsiknek a homokozóba a dagonyát.Nem én kértem rá.
8/23 anonim válasza:
Fecóka, tanulj meg írni, utána okoskodj bele abba amiról fogalmad sincs.
9/23 anonim válasza:
Kedves 8 ás megtanultam írni,nyugodj meg,
10/23 anonim válasza:
aha, marhassa, nem bántsa, ordít rólad mennyire tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!