Keresztény nők, nektek mi az alapvető elvárásotok egy férfial szemben? És mi az, ami kizáró ok, ami miatt semmi esetre sem jönnétek vele össze?
Többnyire a vallással nem összefüggő elvárásaim túl nagyok :D
Ami az azzal összefüggőket illeti, nekem csak annyi, hogy legyen elfogadó, és törődjön bele, hogy ha gyerekünk találna lenni, azt megkereszteltetem :)
Kizáró ok, ha kigúnyolja, megveti, vagy lenézi a kereszténységet és az Istenben hívőket, mert ha én is az vagyok, akkor velem teszi ezt.
Nyitott gondolkodás mód, amivel együtt tudunk dolgozni.
Ennek egy bizonyos fokú kompatibilitás hiánya a kizáró ok, ha komoly kapcsolatot akarok.
Szia!
Én Keresztény Katolikus vagyok.
Alapvetően az az elvárásom, hogy a társam is legyen Isten félő.
Amikor ezeket közlöm az aktuális jelölttel, van, hogy eljátssza a keresztényt pedig semmi köze hozzá.
Amennyiben valakivel közös jövőt tervezek, fontos, hogy ugyanazok az értékrendeink legyenek.
Ami kizáró ok, ha teljesen elutasító, ateista vagy netán valami ellentétes vallásban hisz, ami össze egyeztethetetlen a kereszténységgel.
Ne legyen trágár, bunkó.
Azt hiszem ezek manapság túl nagy elvárások a hit nélkül is.
Érdekelne kedves kérdező, hogy ezt miért kérdezted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!