Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kabátban vezetsz hideg időben...

Kabátban vezetsz hideg időben vagy nem?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem, mert kíváncsi vagyok. :)

Egyébként én nem vezetek kabátban, mert a végén azt gondolnák hogy nincs az autómban fűtés. :D

Nemet/kort írjatok meg véleményt, hogy mért vezettek kabátban és miért ha nem. Köszi a választ. 20/l

2010. okt. 22. 09:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Azért, mert akkor az összes hő a motorban marad (a termosztát ugye zárva van), ha bekapcsolod a fűtést akkor vszont a hő nagy része az utastér fűtésére fordítódik, nem marad a motorban, ezért sokkal lassabban melegszik be. Különösen akkor, ha még ventillátort is kapcsolsz a fűtés mellé.
2010. okt. 22. 19:37
 12/20 anonim ***** válasza:
Mikor hogy. Nekem Cabrio autóm van, és ha szép napos az idő, akkor nyitott tetővel, de felhúzott ablakokkal, bekapcsolt fűtéssel megyek - kabátban.
2010. okt. 22. 20:13
 13/20 anonim ***** válasza:

"nem marad a motorban, ezért sokkal lassabban melegszik be"

Az szép. Tudod te egyáltalán hogyan működik a fűtés?

A felesleges hővel fűtődik az autó, és nem elszívja tőle a meleget, mert akármit teszel a hűtővíz ugyanúgy fog felmelegedni.

2010. okt. 23. 09:34
 14/20 anonim ***** válasza:

"A felesleges hővel fűtődik az autó, és nem elszívja tőle a meleget, mert akármit teszel a hűtővíz ugyanúgy fog felmelegedni."

Nem igaz. Ugyanolyan mint a hűtőrendszer. Csak itt nem automata a termosztát, hanem te kezeled...

2010. okt. 23. 12:33
 15/20 Kuko ***** válasza:
Ácsi nem jól tudjátok páran már bocsi hogy bele okoskodok de mindig várd meg még a hőfok szint a felét eléri én ezért szoktam elöször a garázsban járatni az autót hogy mikor elmentem 2 km felugrik a hőfok szint mérő és benyomom a fűtést nem szabad egyből szétbaszod a motort!
2010. okt. 23. 16:08
 16/20 anonim válasza:

Általában le szoktam venni a kabátomat, és pulóverben vezetek. Nem szeretem, amikor a kabát miatt kényelmetlenül ülök, és nem tudok benne rendesen mozogni. Szóval nálam a kabát kilőve :)

L/19

2010. okt. 24. 11:33
 17/20 anonim ***** válasza:
hideg motor kétszázszor jobban kopik...akkor ezek szerint nem hütenénk a motort hanem hagynánk h izzon akkor konvergálna a kopás a nullához...még szerencse h egy normális motorban sose ér össze a dugó és a henger...csak az olajfilmen fut a dugó...
2010. nov. 1. 12:09
 18/20 anonim ***** válasza:
12:09 te retardált vagy
2010. nov. 1. 16:25
 19/20 anonim ***** válasza:
ird meg az igazad, ovodások irnak ennyit akik azt se tudják mi van a világban...
2010. nov. 3. 20:33
 20/20 anonim ***** válasza:
hülyékkel nem vitatkozom, bocs ;)
2010. nov. 3. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!