Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kabátban vezetsz hideg időben...

Kabátban vezetsz hideg időben vagy nem?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem, mert kíváncsi vagyok. :)

Egyébként én nem vezetek kabátban, mert a végén azt gondolnák hogy nincs az autómban fűtés. :D

Nemet/kort írjatok meg véleményt, hogy mért vezettek kabátban és miért ha nem. Köszi a választ. 20/l

2010. okt. 22. 09:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Nem azért veszem le a kabátot, sapkát, mert attól félek, hogy azt hiszik nem jó a fűtés, hanem azért, mert kényelmetlen!

Viszont egy mellény szokott lenni rajtam, mert mostanában gyorsan megfázik a derekam, és az ablak egy résnyire mindig le van engedve.

2010. okt. 22. 09:54
 2/20 anonim válasza:

Ha rövid útra megyek és még nem melegedett be a kocsi akkor persze kabátban, ha meg hosszabb útra akkor leveszem ha már meleg van. Nem érdekel, hogy mit gondolnak mások. Eddig eszembe se jutott átnézni másik kocsiba, hogy van-e rajta kabát, nem hogy azt hinni, hogy rossz a fűtése:D

l/20

2010. okt. 22. 10:02
 3/20 anonim ***** válasza:

Attól függ mit vezetek. Motoron alap hogy kabát van rajtam ilyen időben meg kesztyű is, bár már sokat nem motorozok ilyen időben.

A kocsiban is kabátban ülök be, de nem azért mert nincs fűtés benne hanem mert hideg motorral nehezebben fűti fel a kocsit, a másik meg az hogy egyszerűbb csak úgy kabátba beülni mint levetni előtte a kabátot, betenni hátra és utána beülni. A kocsiban meg macerásabb levetni a kabátot hiába ülök nagy kocsiban.

2010. okt. 22. 10:07
 4/20 anonim ***** válasza:
Elsőnek igaza van.kényelmetlen ha be vagy öltözve és nem lehet normálisan vezetni,mert zavar a sok ruha.Sose vezetek kabátba.mielőtt beszállok a kocsiba(kamion) mindig leveszem a kabátot.és inkább fűtök.túl melegre sem állítom a fűtést,de azért jó ha kicsit meleg van ilyen időben.
2010. okt. 22. 10:17
 5/20 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar a kabát. Ha hosszabb (100km+) útra megyek, akkor veszem le a kabátot, mikor félreállok valahol az út szélén...
2010. okt. 22. 10:18
 6/20 anonim ***** válasza:
Kabátban, mivel fűtést ugye csak akkor lenne szabad bekapcsolni, ha már bemelegedett a motor.
2010. okt. 22. 14:38
 7/20 anonim ***** válasza:

én kabátban motorozok:D

sajnos nincs fütés :D

de kárpótol a szabadság,a friss levegő és a nyáron működő automata klíma :D

2010. okt. 22. 17:49
 8/20 anonim ***** válasza:

"mivel fűtést ugye csak akkor lenne szabad bekapcsolni, ha már bemelegedett a motor"

És mond már meg, hogy miért?

És én bárhova megyek max pulóver, és nem azért, mert ne nézzenek, hogy van-e fűtés. Egész egyszerűen csak úgy kényelmes. Mondjuk sapit néha fenthagyom, de nem mert fázok, egyszerűen csak rajtam marad :D Mondjuk hosszabb útnál mindenképp leveszem.

Ja, és van ülésfűtésem, mindenkinek ajánlom, a kezdődő hátfájásomat nagyon erősen csillapítja, illetve meg is szünteti.

2010. okt. 22. 18:10
 9/20 anonim ***** válasza:

"És mond már meg, hogy miért? "

Azért mert akkol sokkal lassabban melegszik be a motor, és a hideg motor ugye 200-szor jobban kopik, mint a meleg.

2010. okt. 22. 19:15
 10/20 anonim ***** válasza:
Már miért melegedne lassabban?
2010. okt. 22. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!