Fekbetet nelkul kozlekedni?
#32 Fényképezd már le kérlek. :) Ha ennyire durva hangja volt és mégsem kuka a tárcsa, akkor az egy igazi fizikai anomália. Híres lehetnél vele.
Jobbat mondok: hozd el az autót hozzánk, hogy megnézzem és fékpadon lemérjem. Bármikor amikor ráérsz. Felajánlom, hogy kifizetem az üzemanyagot, illetve ha igazad van és tényleg semmi baja, jó a tárcsa, jó a fékpados mérés, meg minden, akkor kifizetem a fékbetétek árát, illetve felajánlok még további 50 ezer forintot. Szerintem jól járnál vele. Na benne vagy? Mikor érsz rá?
Kedves 31
Az "első áras" tárcsáknak és betéteknek embertelen hangja tud lenni.
Kedves kérdező
Nem értelek, a fék nem befolyásolja az autó gyorsulását, azonban növeli a rugózatlan tömeget, a cseréje karbantartása pénzbe kerül. A drága benzin elégetésével megszerzett sebességet hővé alakítja. Nem látom előnyét.
Szerintem szereld ki az egészet.
Csökken a fogyasztás, javul a rugózási komfort. Mivel így a kerekeket sem tudod visszatenni a közlekedés biztonságának is jót tesz.
"Dugd fel magadnak az 50ezred jo?"
Privátban elég feszültnek tűnik, valami azt súgja, hogy mégsem olyan tökéletes az a tárcsa. :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!