Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fekbetet nelkul kozlekedni?

Fekbetet nelkul kozlekedni?

Figyelt kérdés
Sajnos huztam halogattam a cserejet, eddig nyikorgott neha, viszont gondolt egyet es megadta magat, mostmar eros femes hangja van, olyan amire meg a gyalogosok is felkapjak a fejuket. De mivel csak ma vagyok itthon valahogy el kene mennem fekbetetet venni bele, ami legkozelebb 20kmre lehetseges. Viszont ezt mar nem akarom kintatni, meg borzalmas hangja van. Ha kiveszem belole azon az oldalon, akkor mennyire gaz ugy kozlekedni?
2023. dec. 27. 10:09
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
63%
Ne hallgass a károgókra, a fék túl van értékelve, menjél csak nyugodtan.
2023. dec. 27. 12:18
 22/37 anonim ***** válasza:
Hát ha vigasztal van olyan autó ahol a két hátsó dobfék szó szerint semmit nemfog, csak az első tárcsafékek.....friss műszaki 2 évre....xd
2023. dec. 27. 12:52
 23/37 A kérdező kommentje:
Egyebkent enis hatsorol beszelek nem eslorol
2023. dec. 27. 13:53
 24/37 anonim ***** válasza:
Húztad, halogattad, most biztonságosan mozgásképtelen. Megrendeled és megvárod amíg megérkezik vagy elmész tömegközlekedéssel. Fékbetét csere nem egy szívműtét, otthon is fél órán belül megcsinálható youtube videó alapján. Persze csak ha nem karistoltad meg a féktárcsát és az is cserés lett.
2023. dec. 27. 13:59
 25/37 anonim ***** válasza:
Akkor faxa. Én nekem kell keresnem 1 profi dobfékest aki megcsinálja mert már 3x próbálkoztak de még mindig nem fog a fék sem a kézi fék hátul....
2023. dec. 27. 14:27
 26/37 anonim ***** válasza:

#23 Nem változtat túl sok dolgon. Továbbra is életveszélyes az autó. Ez az a szint, ami hogyha hozzánk jön be a szervizbe és azt mondja a tulaj, hogy így akar tovább menni, akkor ráírjuk a munkalapra, hogy:

1. Nincs fék

2. Közúti közlekedésre alkalmatlan

3. A tulaj tájékoztatva lett a hibáról és annak esetleges következményeiről

4. Csak trélerrel szállítható biztonságosan

5. A tulaj saját felelősségre távozik

Mert ha hazafelé baj történik, aztán kiderül, hogy előtte nálunk járt és így engedtük tovább, akkor mi húzunk a börtönbe gondatlanság miatt. Mi egészen biztosan nem vállaljuk ezt egy ilyen fafejű ön- és közveszélyes állat miatt, szóval ezzel átadunk minden felelősséget. Aztán egy ilyen szélsőséges és kiemelten balesetveszélyes esetben ahogy kilépsz a kapun már hívjuk is rád az illetékeseket, hogy minél hamarabb eltakarítsanak téged a forgalomból.

2023. dec. 27. 14:30
 27/37 anonim ***** válasza:
#25 Mi a fenét nem tudnak rajta megcsinálni? :DDD
2023. dec. 27. 14:30
 28/37 anonim ***** válasza:
#25 A dobfék az más tészta, de annak fékpofái vannak, nem fékbetétei. Mellesleg Golfon szerintem tárcsás van hátul is, abban nem nehéz cserélni. Azért szerelő ne tudjon dobféket megcsinálni az elég gáz, messziről kerülném azt a szerelőt is.
2023. dec. 27. 14:37
 29/37 anonim ***** válasza:
A GLS minek van?
2023. dec. 27. 18:50
 30/37 A kérdező kommentje:
Mert ma voltam itthon es ma el akartam inzetni az egeszet. Mivel holnap mar kell munkaba menni. De szovegertes minek van??? Meglett oldva 🥱🥱
2023. dec. 27. 22:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!