Nemsokára kezdem a jogsit! Felvilágosítanátok?
Figyelt kérdés
pár hete vezetgetek..(ilyen elhagyatott utakon, jogsival rendelkező ember mellett)automata váltós kocsit..ezzel minden flottul megy..de ugye tanulni "sima" váltós kocsival fogok..magyarázzátok el légyszi , hogy mikor kell váltani ,és hogy ez az egész váltás hogy működik. úgy hogy megértsem:D
17 /L
2010. okt. 22. 01:01
11/12 Kuko válasza:
Én mindig is manuálison vezettem néha néha mentem autómatával nem mondom hogy szar mert mellette a az egyik kezem szabad volt akár a barátnőm lábát tudtam fogni vagy cigit mondjuk azt manuálisal is megoldom cska kényelmesebb meg inni bla bla de egy manuálisal sokkal jobban bele merek menni egy előzésbe mert én vissza váltok gyorsabb a motor és gyorsabban kitudok gyorsítani az autómatánál meg csak jobban nyomod a gázt és ott ne mtudja hogy te előzni akarsz és neked nem fog vissza váltani mondjuk a mai bmw-ken kamionokon nagyon jó az autómata váltó azt alá írom! Szóval ahány söfőr annyi szokás én manuális párti vagyok de hát ki mi ámmeg az oktató elfogja magyarázni ezt ha mi mondjuk hogy csináld nem fogod megérteni ezt akkor fogod ha ott ülsz és sokszor lefogsz fulladni de ne ess kétségbe ez van más nálad bénább is megcsinálja sok sikert! Aztán ovatosan!
12/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!