Szorítottak már le az útról úgy, hogy betartottad a sebessèghatárokat ès ezzel állt bosszút?
Árokba csúsztam ez miatt, szerencsère van fedèlzeti kamerám. A kièrkező rendőrök mondták, hogy a feljelentèshez csatoljam a felvèteleket, ès el is veszik nagy valószínűséggel az elkövető jogosítványát.
Van ilyen felvètel több tucat, ha ezt tudom már règ beküldtem volna. Ne hagyjátok magatokat soha!
Nem volt ilyen.
És nehezen hiszem el, hogy csak annyi volt a sérelme, hogy betartottad a sebességkorlátozást. Ezért nem szorít le senki.
Gondolom volt ott más is: belső sáv foglalás, fékezgetés, mutogatás stb.
Pedig ennyi volt a baja. Billencses volt. Elől-hátul van real-time menetrögzítős kamera.
Teljesen lènyegtelen, hogy ki mit hisz el itt. Az ügyèsz az illetèkes, senki más 😉
Igen, billencs volt. 90-el mentem.
Ahogy vége az ügynek megírom okulás gyanánt.
Billencses történet nekem is volt. Litér után a 8 sz. út felé, haladok a főúton, [link] jobbra van a bánya bajárata. Ahol Ki-be járkálnak a kamionok az út poros, murvás, csúszós. Billencsenek ott stop táblája van, de nem foglalkozott vele. Nagy lendülettel jobbról kiugrik elém a szerelvénnyel, teljesen lezárta a sávomat, szemből jönnek, de ők is állóra fékeztek. Én egyből vészfékezek, csak csúszok vészesen a vontató oldalának. Üzemanyag tankja előtt sikerült megállni. Azt hittem neki durrantam, kiszálltam megnézni mi történt elől a kocsival. 1 tenyérszélesség volt a távolság!
Aztán még ő pampog! Tolassak hátra mert így nem tud kifordulni tőlem!
1km-el arrébb, valaki más is hasonló helyzetbe került: https://www.youtube.com/watch?v=AbymQmY6dls
Ezek a billencsesek egy állatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!