Simson S50 vagy Simson S51 vagy Robogó 125 ccm?
Figyelt kérdés
Ha robogó márkát is írjatok létszíves!2010. okt. 21. 21:34
1/6 anonim válasza:
Robogó és sztem abból Aprilia Leonardo 125 vagy Aprilia Sr 125
2/6 anonim válasza:
Én robogót ajánlanék, de csak mert 125-ös kell.
Én is mondok egy példát: Piaggio Liberty 125
3/6 anonim válasza:
Yamaha Cygnus, Gilera Runner, Piaggio Skipper, Yamaha Xmax, Aprilia Scarabeo... a lista szinte végtelen. Ha robogót akarsz. 125 öst ne hasonlítsd szimóhoz, ég és föld.
4/6 anonim válasza:
Simson s50.Miért? Mert a simson nem egy szar fröccsentött műanyag hanem jó motor.És miért?Mert olcsóbban kijössz vele kevesebb a fogyasztása és olykor-olykor jól is néz ki.Egy simson s50 1500-12000Ft-ért lehet venni.És ha valami elromlik a robogóban akkor nagy árakat kell érte fizetni.De ha a simsonban...akkor csak elmész a helyi kis boltba és veszel hozzá alkatrész és olcsón.
5/6 anonim válasza:
De most minek cirkálna lassabban, ha tudna venni egy 125-ös robogót ami jóval gyorsabb mint egy 50-es simson? Félre értés ne essék, én szeretem a simsonokat, de akkoris jobban megérné szerintem a '25 ös robi.
6/6 anonim válasza:
Nekem is volt régen robogóm és nagy árak volt a karbantartása.És alig10-15 km/h megy többel.az nem sok.de amúgy lehet bele nagyobb lánckereket rakni hogy gyorsabb legyen de ezzel gyengébb is lesz a meghajtása .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!