Rejtett hibával (gyanúsan eltitkolt is) mit lehet tenni? Érdemes pereskedni?
Vásároltam egy Kia E Nirot novemberben. Minden rendben volt rajta. Azonban rá egy pár héten belül morgó hangra lettem figyelmes ,átnézettem ,hajtómű + villanymotorcsapágy cserére szorul úgy hogy már valaki buherálta a villanymotor csapágyát...,közel 600 ezerbe fog fájni.
Ez biztos,hogy rejtett hiba,sőt szerintem eltitkolt is. Fel lehet lépni az eladóval szemben? Érdemes?
"Azt is tudni kellene hogy amelyik autó jó , azt nem adják el."
Orbitális getszinagy baromság/hazugság.
Egy villanymotornál mégis hogyan lehet belekontárkodni és "átmenetileg orvosolni a problémát"?
Ha tönkremegy a csapágyazás, azt ki lehet cserélni, de sem az álló, sem a forgórészen nincs javítható rész.
17-18
Nem tudom. A régi skodámnál a gatyám is ráment. A helyette vásárolt 9 éves Mitsubishi Colt-nál évek alatt is csak olajra és műszakira ment a pénz. Meg volt egy izzócsere. És nem hogy 7-et meg 8-at nem eszik, de általában még 6-ot sem. Ha az autópályán tartom a 110-et, 6 liter alatt elmegy. Lakott területen szintén. Klassz ez a gép, na!
Az elektromosnál meg még szerintem nem igazán tudjuk, hogy mi-mennyi (lesz).
#6: Ha ezt hitelt érdemlően is tudod igazolni, akkor beszélj egy szakjogásszal/ügyvéddel. Az meg, hogy ki akarja igazolni és ki nem...
A te 600k-d annyit megérne, hogy egy ismeretlent b/sztass, ha igazad van, ha nem, egy ismerőst már nem? Te magad is hallottad a hangot vétel előtt, ebből nem sok minden lehet szerintem, de beszélj egy ügyvéddel tényleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!