Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ennyire türelmetlenek...

Miért ennyire türelmetlenek az emberek?

Figyelt kérdés
Benzinkutasként dolgozom, ketten vagyunk a benzinkúton. Azonkívül, hogy a kasszát kezelnem kell, kint is segítenem kellene azoknak, akik segítséget kérnek a tankoláshoz, mindemellett hot-dogot csinálok, kávét, stb., ugyanis ez egy fresh corneres benzinkút. Közben pakolni is kell a termékeket ki a polcra, meg a többi. És akkor jön a sok ökör, akik annyira türelmetlenek, hogy kriminális. Nem tudja kívárni a sorát, felháborodik, hogy ő csak az üzemanyagot akarná kifizetni. Fogalmuk sincs az embereknek, hogy egy-egy benzinkúton mennyire kell pörögni, ha csak 2 ember van.

2023. dec. 5. 17:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
55%

#19 "ultra gáz 2023-ban"

Ultra gáz nem türelmetlen idegroncsnak lenni.

"ahogy látom nem csak engem zavar"

Nem hát, ebből született a kérdés is. De ez olyan dolog, hogy nem feltétlenül annak az oldalnak van igaza, ahol többen vannak. Nevetséges ezzel érvelni.

"De ha mondjuk hetente 2x mész tankolni"

Akkor az már... TÍZ EGÉSZ PERC HETENTE! Rettenetes!

Nem mondtam, hogy ez jó dolog és azt sem, hogy én szívesen "standupolok" a massza előtt. Igazad van abban is, hogy ha egyik helyen rendre sokkal kevesebbet kell várni, akkor nyilván inkább oda megy az ember. Ezzel maximálisan egyetértek. De hogy ekkora hisztit csapjatok belőle, az szánalmas. Úgy beszéltek, mintha ezen múlna a család egészsége, vagy hogy este lesz-e mit vacsoráznod. Amíg így beszélsz, addig ne mondd nekem, hogy te nem vagy idegroncs, mert ez pontosan annak a jele. Ér egy picurka kis kellemetlenség és már ki vagy akadva. Tankönyvi definíció is lehetne ez.

2023. dec. 6. 13:31
 22/28 anonim ***** válasza:

A kerdezo hisztizett, csupan leirtuk neki, hogy mi a problema.

Ha ez, meg az amit meg leirtam/tunk szamodra egy az egyben azonosithato egy fogalommal, tulajdonkeppen rajtad kivul senkinek sem relevans. Foleg hogy gyakorlatilag egyetertunk. Csak szeretted volna verbalisan rank rakni az ajtot. 🤭

2023. dec. 6. 15:32
 23/28 anonim ***** válasza:

#22 "Csak szeretted volna verbalisan rank rakni az ajtot"

Saját magatok vagytok ezért felelősek a tahó megnyilvánulásaitokkal, már elnézést a kifejezésért.

2023. dec. 6. 15:54
 24/28 anonim ***** válasza:

Mint irtam tobbszor, a stilus, szovatetel es annak minosege mar egy kulon kerdes.

Meg egy megjegyzes, te legalabbannyira felkaptad a vizetmint azok, akiket te itt kritizalni probalsz. A stilus is ua. 🙂

2023. dec. 6. 16:40
 25/28 anonim ***** válasza:

#24 "a stilus, szovatetel es annak minosege mar egy kulon kerdes"

Hát szerintem meg tök mindegy. Ha nem kezded el emiatt baszogatni a kutast, az alapvetően egy jó dolog, de ha közben belülről ugyanúgy felb*sz az ideg, akkor a te szemszögedből (márpedig erről van szó) tök mindegy.

"A stilus is ua"

Nem is tagadom. De amíg mások a kutasokkal ilyenek igazságtalanul, addig az ilyen embereket ugyanilyen stílussal illetni teljesen jogos és kiérdemelt.

2023. dec. 6. 16:49
 26/28 anonim ***** válasza:
Az utolso mondatod szembe megy emberi mivoltoddal. A merlegeles, disztingvacio kepessegenek szandekos kiiktatasa amilyen az adjon Isten alapon nem bolcs. De nyilvan ez csak egy noname velemeny.
2023. dec. 6. 17:33
 27/28 anonim ***** válasza:

#26 "De nyilvan ez csak egy noname velemeny."

Nem noname, ha valamit akkor ezt őszintén tudom becsülni, ha valaki véleménynek hívja a véleményét, nem pedig tényként közli. Viszont mivel csak vélemény, ezért én meg azt tudom mondani, hogy nem értek egyet, az ember igenis tapasztalja meg ugyanazt, amit ő "ad". Csak egy bizonyos szintig persze, emberölésre nyilván nem az öntörvényű emberölés a válasz. De bunkóságra a bunkóság a legtökéletesebb válasz. Szerintem.

És szerintem ilyenformán azzal le is zárhatjuk, hogy egyetértünk, hogy nem értünk egyet.

2023. dec. 6. 17:48
 28/28 anonim ***** válasza:
Mi egy igazán értelmi fogyatékos nép vagyunk: csak kipcsákozni és hasonlókat tudunk 1000-el. Sajna ma Mo.-n is ez a multi tasking van, amit ugyan szinte mindenki megtapasztal a saját munkahelyén is, de amikor kilép a saját környezetéből, akkor elfelejti ezt és akkor jön a másik b*ogatása.
2023. dec. 8. 07:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!