Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ennyire türelmetlenek...

Miért ennyire türelmetlenek az emberek?

Figyelt kérdés
Benzinkutasként dolgozom, ketten vagyunk a benzinkúton. Azonkívül, hogy a kasszát kezelnem kell, kint is segítenem kellene azoknak, akik segítséget kérnek a tankoláshoz, mindemellett hot-dogot csinálok, kávét, stb., ugyanis ez egy fresh corneres benzinkút. Közben pakolni is kell a termékeket ki a polcra, meg a többi. És akkor jön a sok ökör, akik annyira türelmetlenek, hogy kriminális. Nem tudja kívárni a sorát, felháborodik, hogy ő csak az üzemanyagot akarná kifizetni. Fogalmuk sincs az embereknek, hogy egy-egy benzinkúton mennyire kell pörögni, ha csak 2 ember van.

2023. dec. 5. 17:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Rohano vilagban elunk es az egyetlen dolog, ami mindannyiunknak veges az az ido. S amikor egy tevekenyseget 1-2 perc alatt le lehet zavarni, de helyette 4-6 percet varsz, bizonyos turelmetlenebb peldanyok idegesek lesznek. Van ez igy mashol is.
2023. dec. 5. 21:59
 12/28 anonim ***** válasza:
63%

Na vajon miért türelmetlenek az emberek, amikor egy töketlen idióta szerencsétlenkedik a hoddogjaival a kúton, más meg gyorsan fizetni akarna, és rohanni tovább a dolgára.

Ennyire sügér nem lehetsz.

A főnököd meg totál rendben van, aki ad neked valami éhbért, amivel ott szerencsétlenkedsz egyedül, mi?

De te a vásárlókra vagy ideges.

Észlény.

2023. dec. 6. 04:58
 13/28 anonim ***** válasza:
35%
#12 És mégis a f*szért rohansz? Azon a 20 másodpercen múlik az életed? Idegroncsok vagytok egytől egyig.
2023. dec. 6. 05:13
 14/28 anonim ***** válasza:
75%
#13 Nem, ezek nem 20 masodpercek hanem 5-10 percek szoktak lenni. En nem vagyok idegroncs, vegtelenul turelmes vagyok, nem szoktam szolni mert nincs ertelme nyomast gyakorolni a kutasra. De ami sok az sok.
2023. dec. 6. 06:08
 15/28 anonim ***** válasza:
Mert azt hiszik, hogy a türelmetlenkedésükkel siettetni tudják a másikat. Pedig valójában inkább hátráltatják. Van, hogy én is sietnék, de ha látom, hogy esélytelen a dolog, akkor elfogadom, hogy így jártam. És ha vevőként tudom, hogy hosszú vagy problémás vásárlásom lesz (számlakérés stb.), akkor előre szoktam engedni a sorban mögöttem jövőket, ha nekik nincsenek extra intéznivalóik.
2023. dec. 6. 09:47
 16/28 anonim ***** válasza:
#15 Ezt nagyon kevesen lépik meg, nemes gesztus. Normálisabb kutakon a számlaigényes vásárlásokat külön kasszás intézi.
2023. dec. 6. 09:53
 17/28 anonim ***** válasza:
Tulajdonos a hunyó, mert tudja, hogy üzemanyag kell, és úgyis kivárják a sort...no meg 2 ember, akit kizsákmányol...
2023. dec. 6. 11:55
 18/28 anonim ***** válasza:
55%
#14 Oké akkor 5 perc. Azon múlik az életed? Múltkor nekem is várni kellett. Valahogy túléltem. Nem is értem hogyan. 5 perc úristen. Ez az igazi ember tragédiája bazmeg.
2023. dec. 6. 12:14
 19/28 anonim ***** válasza:

Nem érted tesó. :D Ha másik helyen kiszolgálnak 1-2 percen belül, miért várnék olyan helyen ahol rendszeresen 5-10 perc?

Hiába nyomod itt ezt az ósdi dumát, ultra gáz 2023-ban egy kasszánál pár percnél többet várni. És igen, számít az az 5 perc, mert nem akarok ott állni mint te. :D

De ahogy látom nem csak engem zavar. Azokat is akik szóvá teszik neki, ahogy írja rendszeresen, meg még azok közül hányakat zavarhat akik nem teszik szóvá. Elárulom, a többséget.

Nehogy már én érezzem magam szarul, mert te szeretsz fölöslegesen 5 perceket standupolni egy benzikúton. Fordítva ülsz a lovon gyerek.

2023. dec. 6. 12:19
 20/28 anonim ***** válasza:
#18 Meg amit nem vesztek figyelembe, hogy nem mindenki fél-egy tank üzemanyagot használ el egy hónapban. Nem arról van szó, hogy ha 1-1x előfordul hosszabb várakozás, akkor azt ne bírná ki az ember. De ha mondjuk hetente 2x mész tankolni és mindig tökölnek előtted, egyből más az ingerküszöb. Az meg hogy kinél nyilvánul meg verbálisan, már teljesen egyénfüggő.
2023. dec. 6. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!