Miért ennyire türelmetlenek az emberek a boltban stb?Nekem jön a bevásárló kocsijával,beleáll a fenekembe a pénztárnál!Morgolódik,siet,rohan mérgesen néz.
Ha másért nem is, azért, hogy aztán a blt előtt több ideje legyen pletykálni.
Nézzed meg, a bent tolakodók közül hányan állnak meg a vásárlás után az ajtón kívül beszélgetni.
Tömegközlekedésen se jobb a helyzet!
Engem tegnap reggel a vonaton egy negyvenes faszi kis pöcsnek nevezett halkan, de érthetően megjegyezve, mert nem bírt ki még fél percet, hogy elálljak az ülés mellől és ő le tudjon ülni... Mivel épp érkeztünk be az állomásra és sokan készülődtünk a leszálláshoz, így nem tudtam máshova állni.
Ő meg először nem fért el mellettem, úgy húztam be magam és akkor jegyezte meg... Még valami "f@szt" is hallottam...
Meglepődtem, de inkább hagytam annyiban. A vele szemben ülő diakcsaj is meglepődve nézett... Úgyis leszálltam. Nem ér annyit az egész...
Azt gondolnád, hogy csak a fiatalok meg a rumungrók kötekednek, pedig nem! Ez is egy átlagos kinézetű negyvenes pasas volt. Én meg mindjárt 30 éves leszek.
Lehet eleve rossz napja egy embernek. Pl. kiabált vele a főnöke/összeveszett valakivel stb. és már megvan az alaphangulata. Erre rátesz az, ha siet, mert menni kell a gyerekért/munkába, akármi. És ha még közben be kell szaladnia a boltba, lehet, hogy nem köszöni meg, ha 2-3 ember keresztbe megáll azon a soron beszélgetni, mert "őket majd kikerülik".
Alapból szeretek vásárolni, nézelődni, de azért arra figyelek, hogy ne úgy menjek, mint aki egyedül van a világon.
A kinézetem miatt alapból úgy néznek rám, mint a véres rongyra (leginkább az idősebbek), szóval azt megszoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!