Titeket is idegesít, amikor a pénztárnál néhányan előretolakodnak a sorban ? Vagy amikor a vevő fennhangon kioktatja a kasszást, hogy XY akciót rosszul vonta le és miatta áll 20 percig a sor ?
Igen. Egyszer egy fiatal kiscsajjal veszekedtek 20 percet, hogy mi az, hogy nem akciós az xyz. Aztán már odament egy másik kasszás is, gondolom a főni, hogy lecsillapodjanak a kedélyek. A vevők nagy puffogva távoztak 20 perc veszekedés után. :D
Sose csinálnék ekkora kavalkádot csak azért, mert valami nem akciós. Akkor vissza teszem, vagy megveszem úgyis. :D
Az idegesít ha elém tolakodnak a sorban, szoktam is szólni, hogy én sem kapálni álltam meg, hanem a sorban állok mint mindenki. Ilyenkor hátrakullognak. De azon sosem akadok ki, ha valaki a kasszánál észreveszi, hogy túlárazták az árut amit vett, és szóvá teszi- Igaza van. Türelmesen kivárom, mert a vásárló jogosan kéri, hogy javítsák ki az összeget. Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy bezzeg ha a vásárlónak 1 forinttal kevesebb összeg van nála, a kasszás hisztizik, és valamelyik árut visszavesz, még véletlenül sem mondaná, hogy "nem gond, máskor meg itt hagy egy kis borravalót" Szóval igenis harcolja ki a kis összeget, mert ha 1 nap csak 100 emberrel játsszák el, jó kis bevétele lesz az üzletnek.
Én is árgus szemmekkel figyelem, hogy mit számlázz, és ha eltér bizony szólok.
Volt olyan, hogy egy nagydarab, ápolatlan külsejű fickó közeledett felém, "bocsi-bocsi"-zva. Úgy tűnt, mintha nem vett volna semmit és ezért távozna. Előre is engedtem emiatt (mondjuk nem tudom hogy ez mennyire számított, nagyon törtetett előre) erre beáll elém, kezében a két sörrel.
Oké, azt gyorsan le lehet húzni a kasszánál, de attól még nincs automatikusan joga előre furakodni. Vagy legalább megkérdezné előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!