Mi a véleményetek az alábbi helyzetről: 63 éves ember
elmegy délután vásárolni, az egyik vevő meg leorditja a
fejét: "- rohadt nyugger takarodj haza! "?
Vissza lehet neki szólni szépen, hogy pl. téged se az eszedért szeretnek drágaság, a szabályt pedig ismerem, és nem vagyok 65 éves.
De egyébként pedig senki fejére nincs ráírva, hogy hány éves.
2020. ápr. 5. 17:08
2/19 anonim válasza:
Számomra az egész járványban az a legszánalmasabb, hogy civilek akarják meg egymást megregulázni.
Csúnyán nézni valakire, mert szerinted túl öreg/fiatal ahhoz, hogy a megadott időben ott vásároljon meg hazaküldözgetni mindenkit, mert te úgy ítéled meg, hogy nem indokolt a kintléte... Rühellem az ilyen buzgómócsing férgeket. Majd azok, akiknek ez a feladata, igazságot tesznek. A többi meg jobb, ha kussol, míg a végén nem a koronavírus miatt kerül kórházba, hanem mert betörik a fejét.
2020. ápr. 5. 17:09
3/19 anonim válasza:
Primitív az illető ember, de a kedves vevő meg fogja már fel, hogy a szabályokat az Ő BIZTONSÁGÁÉRT hozták!
Ugyanaz a szitu egyébként, mint mikor a nyuggerek maifiatalokoznak.
2020. ápr. 5. 17:09
4/19 anonim válasza:
Látom, te se vagy tisztában a szabályokkal! 65 éves kor alatt LEHET délután vásárolni!
2020. ápr. 5. 17:10
5/19 anonim válasza:
Az meg, hogy 63 vagy 65 éves...Azért nem hiszem, hogy meglincselnék, ha 2 évvel fiatalabbként a nyugdíjas idősávban vásárol, nem láttam még, hogy személyit kértek volna. Szerintem biztonságosabb, mint máskor, mikor mindenki mehet.
2020. ápr. 5. 17:10
6/19 anonim válasza:
Az,hogy szégyenletes. Az illető ennyire tisztelheti, a saját idősebb családtagjait is.
2020. ápr. 5. 17:12
7/19 anonim válasza:
Pedig de,64 és fél éves embert nem engedtek be a boltban délelött.
2020. ápr. 5. 17:18
8/19 anonim válasza:
5: anyukám 64 éves múlt januárban. Nem, nem engedték be egy boltba sem 9 és 12 között. Meg kellett mutatni a személyit, az alapján döntötték el.
2020. ápr. 5. 17:24
9/19 anonim válasza:
Azt nem írta a kérdező, hogy ez megtörtént.
2020. ápr. 5. 17:27
10/19 anonim válasza:
Én meg kérdeztem volna hány éves és aztan miután mondta, utána mondram volna a néni vagy a bácsi helyébe hogy na én meg 63 éves vagyok és aztán szépen rámosolyogtam volna és továbbgyalogoltam volna hogy tudjak intézkedni. Az ilyen embereket amúgy jobb ignorálni. De amúgy ha ott lett volna egy becsületes rendőr és ezt látja becsület sértésért be is vihette volna azt az embert.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!