Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért csinálja azt szobatársam...

Miért csinálja azt szobatársam, hogy délután jár be egyetemre, és éjjel 2-3-ig tanul? Ha jól tudom, éjjel már nem is fog az ember agya.

Figyelt kérdés
2016. márc. 2. 12:31
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Hogy téged idegesítsen.
2016. márc. 2. 12:32
 2/10 anonim ***** válasza:
77%

Dehogynem fog! Sőt!

Meg ez nem teljesen időtől függ...

Én pl régen napi 16-18 órákat foglalkoztam programozással, közben rengeteget tanultam, agyaltam, terveztem...

Sulis korszakomban nyáron úgy csináltam, hogy éjszaka végig programoztam, reggel 7-8-kor feküdtem és délutánig aludtam...

Szerintem én a tudásom nagy részét 20 és 2 óra között tanultam meg, mert főleg akkor foglalkoztam ezzel...

Már jó ideje melózok, most ugye 6-8 között érek haza utána van időm a hobbimmal foglalkozni, ami ugye 6-2-ig kb...és szintén rengeteg tanulok, nem érzem azt, hogy nem fogna az agyam...

23F

2016. márc. 2. 12:35
 3/10 anonim ***** válasza:
42%

Egyetemista vagy, és úgy tudod, "éjjel nem fog az ember agya"?

Kifejtenéd, cica?

2016. márc. 2. 12:47
 4/10 anonim ***** válasza:

Én is voltam így sokszor. Főleg féléves feladat leadásoknál, vagy vizsgáknál.

Nekem például sokkal jobban ráállt az agyam a munkára, tanulásra éjszaka. Főleg koliban is, nappal mindenki zajong, jönnek mennek, este meg kicsit elcsendesedik a környék. Hallgattam zenét, ittam egy kávét, és tudtam sokáig figyelni.

2016. márc. 2. 13:03
 5/10 anonim ***** válasza:
34%
Ja, max a szobatársatok nem tud tőletek aludni, akinek reggel 8-tól van órája...
2016. márc. 2. 13:08
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én világéletemben csak éjjel szoktam tanulni.

Ha téged az zavar akkor beszélj VELE! Tudod: kommunikáció! Szemtől szemben működik a legjobban!

2016. márc. 2. 13:26
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Én meg világéletembe soha nem tanultam este 6 után pedig egyetemet végeztem.
2016. márc. 2. 13:28
 8/10 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem nincs sok közöd ahhoz, hogy mikor tanul. Kivéve, ha zenész-szakra jár.
2016. márc. 2. 13:51
 9/10 anonim ***** válasza:
60%

Rosszul tudod, embere válogatja.

Nagyon nem bírom, mikor valaki a szubjektív igényéi alapján eldönti, hogy kinek mi a jó. Ez halmozottan igaz alapvető szükségletekre, mint pl. alvás.

2016. márc. 2. 17:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Ő egy éjjeli bagoly, fogadd el ilyennek kérlek. :)
2016. márc. 2. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!