Mi a véleményetek az alábbi helyzetről: 63 éves ember elmegy délután vásárolni, az egyik vevő meg leorditja a fejét: "- rohadt nyugger takarodj haza! "?
Ummm... egy nyugdíjasnak is kell otthonra kenyér meg élelmiszer, és sok nyugdíjas csak magára számíthat, vagy messze van a családja, vagy tényleg nincs neki senkije.
Ordibálás helyett az illető járja körbe a környezetét, és ajánlja fel a "rohadt nyuggereknek", hogy csókolom marika néni, szívesen elmegyek ön helyett a patikába, tessék itthon ülni biztonságban.
De hát, ordibálás után biztos jobban feláll neki, mint segítségnyújtás után.
szerencsére má komolyan veszi a hatóság: [link]
bár jobb lenne bezárni esetleg elmegyogyintézetbe azt aki kimegy lekohogni valakit azért mert az is kiment mert az ilyennél sulyos logikai defekt van.
Ez szerintem ritka bunkó hozzáállás. Én alapesetben vendéglátásban dolgozom. Nekünk is vannak szabályaink, de van ugye az illem, meg, hogy ne legyünk bunkók, szóval úgy is lehetne, hogy
"Elnézést uram/asszonyom, de lassan lejár a 65 év alattiak vásárlási ideje a jelenlegi helyzet korlátozás miatt, kérem, próbálja befejezni vásárlását, köszönöm!"
Szerintem ez nagyon durva, hogy ennyire ki van centizve. mert a vírus nem válogat életkor meg bőrszín szerint.
A vevő szimplán paraszt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!