Eladók! Titeket nem idegesít, mikor már a 40. Vevő jön oda hozzátok egy óra alatt, hogy megkérdezze hol van ez vagy az?
Én örülnek, ha eladóként lenne munkám...
Te meg azért kattogsz itt, mert oda mennek a munkád során az emberek információt kérni.
Elvégre az a munkád, azért kapod a fizetésed elsősorban, hogy a vevők, segítségére légy illetve kiszolgáld őket...
Arról nem beszélve, hogy az egy dolog, hogy ki van írva mi hol található ami neked teljesen természetes és sok esetben rutinból tudod mi hol van, de pont azért vagy te az alkalmazott, ők meg a vevők, akiknek sok esetben halvány lila gőzük nincs éppen mit hol keressenek.
Én a helyedben ilyen gondolatokat nem ejtenék el a főnököm előtt, legalább is én a helyébe úgy ki vágnálak mint macskát...
Ha normálisan kérnek tőlem az útbaigazítást, azzal sosincs bajom.
Ha erőszakosak/hőbörgősek/flegmák/parancsolgatósak akkor az sokkal jobban felidegesít, függetlenül attól, hogy miben kér segítséget.
26/F (könyvesbolti eladó)
De jó lenne mindig úgy menni a boltba, hogy az ember ráér nézegetni mnient, hogy hol van.
Még egy iylen kisboltokba megértem, de a nagy auchan, tesco, spar stb...
Ha idegesít az a munka amit csinálnod kell, lépj, mert itt nem az emberek hibáznak, hanem te ezek szerint.
Megfigyelésem szerint vásárlók leginkább akkor jönnek, amikor végre úgy döntök, hogy most már leülök és pihenek egy kicsit, vagy eszek. Ha egyiket sem csinálnám, akkor pangás van.
Virágbolti eladó vagyok és kedvenc szitum, mikor jön a vásárló és a következő történik:
-Jó napot kívánok!....Tudok segíteni?
-Hát...valami virágot szeretnék.
Ki gondolta volna...
De végülis addig jó, mig nem 20 deka sonkát kér :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!