Csak engem idegesít ez az egyenlőtlenség?
Nagyon sok évig az volt a probléma hogy a nők elvoltak nyomva és mennyi mindenen mentek keresztül az évek során és végre jobbra fordult a világ és azért még jelen van az egyenlőtlenség viszont most meg nagyon sok nő akarja elnyomni a férfiakat(ami lehet igaszságos lenne) de ha már elvileg a nőknek több esze van akkor már miért ne lehetne mindenki egyenlő? Hisz mindkét nem kell az emberiség fentmaradásához,mindkét nemnek meg vannak a gyengeségei és erősségei és ahelyett hogy elnyomnánk egymást inkább ki kellene egézíteni a másikat.
(Nem tudom mennyire érthető amit mondani szeretnék,ezért elnézés kérek)
17/L
"de ha már elvileg a nőknek több esze van"
Milyen fórumokon olvasol hasonló agymosásokat?
A szélsőséges feminista oldalak, fórumok hangoztatnak ilyesmiket, amit frusztrált nők vezetnek, irányítanak.
Mindkét nemnek megvan a maga erőssége, hogy melyik a jobb, ezt pont olyan marhaság firtatni, mintha a tüzet, meg a vizet elemeznénk ki, melyik a jobb, az erősebb.
Azok, akik egy versenytársat látnak a másik nemben, valami problémájuk van, volt, ami pszichológussal kezelendő.
Szeretni kell a másik nemet, nem harcoskodni vele.
(már ha nem vagy homoszex)
Nálunk előbb vesznek fel munkába egy nőt, mint egy pasit, aki ért is a feladatához. Ez azért van, mert extra pénzt kap a cég, ha megvan a női / férfi aranyszám.
Ennél a svéd multinál. Olcsóbb 3 nőnek a semmiért fizetni, mint nem alkalmazni őket.
Most jön a csattanó! A csajok ezt megtudták ki meg voltak sértődve.
Jogosan.
"(Nem tudom mennyire érthető amit mondani szeretnék,ezért elnézés kérek)"
Abszolút nem :DDDD
Honnan a francbol jött ez neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!