Nem idegesítő hogy a sok emberre várni kell a pénztárnál?
Posszants egy kőbányait azt minden bajod elmúlik.
Úgy látom a toronyban kell egy kis takarítás, mert megteltél rossz energiákkal.
Engem is idegesít, főleg amikor szinte oda ugrik elém a vénasszony, kipakolja a rengeteg motyót, miközben 1 fél literes kólával vagyok, majd kiborítja a pénztárcájából az aprót, amiben 50 Forint a legnagyobb címlet és ott számolgatják a pénztárossal.
Közben meglátja hogy a kifli már nem is akciós, ezért 25 Forint helyett 28 Forintért adják és elkezd értetlenkedni az eladóval hogy akkor most hogy is van ez így.
Ritkán van olyan hogy nem sietek, de olyankor is idegesít.
Engem az idegesit, hogy az emberek az utan kezdik el keresni a penzuket a penztarcajukat, bankkartyajukat miutan a penztaros vegzett, mindent beutott. Percek lennenek arra, hogy a sorban allva elovegye a penzet kartyajat, es akar forintra pontosan kiszamolja es a penztarosnak, meg visszadnia sem keljen.
Megis mire szamitanak ezek ? Hatha ha most megse kell fizetni ? Percekkel lehetne leroviditeni a sorban allast ha mindenki elore keszulne.
Ha tehetem Forintra pontosan kiszamolom a penzt, es csak egybe atnyujtom.
De igen, idegesítő.
A vicces az, hogy én az autós közlekedésre szoktam példaként felhozni a sorban állást. Hiszen bármennyire is idegesítő, kénytelen vagy végig állni, nem kezdesz el üvöltözni, tombolni, nem lököd félre a népet, nem mész előre a sorban.
Ezzel szemben az autós közlekedésnél megcsinál mindenki mindent csak hogy előrébb jusson, tolakszik, bevág, vagy akár kikerüli a sort a járdán :D
Bocs az offért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!