Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ennyire türelmetlenek...

Miért ennyire türelmetlenek az emberek a boltban stb?Nekem jön a bevásárló kocsijával,beleáll a fenekembe a pénztárnál!Morgolódik,siet,rohan mérgesen néz.

Figyelt kérdés
Nekilöknek az előtted állónak,úgy néz rád.mint a véres rongyra,miért hiszi,ha a s..gedbe áll 2 perccel előbb mehet ki a boltból,vagy előbbre lesz valamivel?Ölni tudna némelyik a szemével.Utánad szól,morog megjegyzést tesz,feltartja a sort,keresztbe áll a kocsival stb.

2021. nov. 4. 10:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Bár azt én se értem hogy miért kell a másik nyakába lihegni, attól nem fog előbb végezni....

Viszont sietni én is szoktam, és csúnyán is nézek ha valaki szüttyög. :D

Általában az ebédszünetemben tudok elrohanni boltba, és időre vissza kell érnem, nem szeretem mikor előttem álmodoznak-ábrándoznak, nézelődnek, szötymörögnek. Meg alapból utálok boltba járni, nem akarok több időt tölteni mint amennyi kötelezően muszáj...

2021. nov. 4. 15:10
 12/18 anonim ***** válasza:
60%
Természetesen megjelent a "külföldön minden jó" kommentelő is. Havi 200 helyett havi 1+ millióból könnyű kevésbé frusztráltnak lenni, idióta.
2021. nov. 5. 07:45
 13/18 anonim ***** válasza:

Tuti ezt hallgatták mielőtt odaértek a boltba...

[link]

2021. nov. 5. 15:24
 14/18 anonim ***** válasza:
57%

az első leírta a lényeget, a többi csak mellébeszélés.

nézd meg, milyen az átlag magyar: frusztrált, általában elhízott, életével elégedetlen átlag proletár. akit viselkedni sem nagyon tanítottak meg, az egész világfájdalmát másokon vezeti le.

2021. nov. 16. 13:53
 15/18 A kérdező kommentje:
Ma épp fizetnék a pénztárnál, a S..ban Mama már 2 centivel áll a seggembe.M3g el sem pakoltam.Minek liheg a nyakamba?Simán belelát még a tárcáma is.Mikor lehet ráüvölteni vajon?
2021. nov. 27. 13:35
 16/18 anonim ***** válasza:

Bunkóság, hogy a nyakadba liheg. Szólj rá, hogy legyen szíves arrébb állni. Ha meg az zavar, hogy belelát a tárcádba, akkor elég proli vagy. Titok, hogy van pénzed vagy mi? Vagy az titok, hogy nem 3000 forint van nálad, hanem 40000? Igen, az emberek ma Magyarországon minimum 5 számjegyű összeget keresnek, szerencsére a legtöbben ennek a 3-4-5-6szorosát. Semmi titkos és meglepő nincsen abban, ha valakinél van egy nagyobb adag deákigazolvány.

Bocsi, de tipikus proli viselkedés ez, hogy privilégiumként kezel egy ember mindent, ami ő hozzá kötődik, mert "senkinek semmi köze hozzá". Emberekkel dolgozom, sok ilyen van. Azt hiszi, hogy ha valaki véletlenül meglátja a személyi igazolvány számát, akkor holnap jönnek érte a perui szervkereskedők meg lenullázzák a bankszámláját. Nem, az ilyen és hozzájuk hasonló emberek nem is sejtik, hogy én vagy mások is mekkora ívben lesz*rjuk a pénze mennyiségét, a személyes adatait vagy bármi hozzá kötődőt.

2021. nov. 27. 14:26
 17/18 A kérdező kommentje:

Kb 3000 Ft volt nálam nem vagyunk gazdagok .

De semmilyen sorba ne álljunk már egymás nyakába.Még le sem tudam

Szedni a cuccokat a mama miatt a szalagról.ő már a sajátját várta kasszánál.

2021. nov. 27. 15:00
 18/18 anonim ***** válasza:

1# ez nem igaz a világ összes országában ilyen eddig 10 országba jártam :

Németország, Franciaország, Lengyelország, amerika-Ohio, anglia, Oroszország, Olaszország, Svédország, Románia. És akár hány boltba jártam ezekben az országokban mindbe ilyenek voltak

2021. nov. 30. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!