Miért ennyire türelmetlenek az emberek a boltban stb?Nekem jön a bevásárló kocsijával,beleáll a fenekembe a pénztárnál!Morgolódik,siet,rohan mérgesen néz.
Bár azt én se értem hogy miért kell a másik nyakába lihegni, attól nem fog előbb végezni....
Viszont sietni én is szoktam, és csúnyán is nézek ha valaki szüttyög. :D
Általában az ebédszünetemben tudok elrohanni boltba, és időre vissza kell érnem, nem szeretem mikor előttem álmodoznak-ábrándoznak, nézelődnek, szötymörögnek. Meg alapból utálok boltba járni, nem akarok több időt tölteni mint amennyi kötelezően muszáj...
Tuti ezt hallgatták mielőtt odaértek a boltba...
az első leírta a lényeget, a többi csak mellébeszélés.
nézd meg, milyen az átlag magyar: frusztrált, általában elhízott, életével elégedetlen átlag proletár. akit viselkedni sem nagyon tanítottak meg, az egész világfájdalmát másokon vezeti le.
Bunkóság, hogy a nyakadba liheg. Szólj rá, hogy legyen szíves arrébb állni. Ha meg az zavar, hogy belelát a tárcádba, akkor elég proli vagy. Titok, hogy van pénzed vagy mi? Vagy az titok, hogy nem 3000 forint van nálad, hanem 40000? Igen, az emberek ma Magyarországon minimum 5 számjegyű összeget keresnek, szerencsére a legtöbben ennek a 3-4-5-6szorosát. Semmi titkos és meglepő nincsen abban, ha valakinél van egy nagyobb adag deákigazolvány.
Bocsi, de tipikus proli viselkedés ez, hogy privilégiumként kezel egy ember mindent, ami ő hozzá kötődik, mert "senkinek semmi köze hozzá". Emberekkel dolgozom, sok ilyen van. Azt hiszi, hogy ha valaki véletlenül meglátja a személyi igazolvány számát, akkor holnap jönnek érte a perui szervkereskedők meg lenullázzák a bankszámláját. Nem, az ilyen és hozzájuk hasonló emberek nem is sejtik, hogy én vagy mások is mekkora ívben lesz*rjuk a pénze mennyiségét, a személyes adatait vagy bármi hozzá kötődőt.
Kb 3000 Ft volt nálam nem vagyunk gazdagok .
De semmilyen sorba ne álljunk már egymás nyakába.Még le sem tudam
Szedni a cuccokat a mama miatt a szalagról.ő már a sajátját várta kasszánál.
1# ez nem igaz a világ összes országában ilyen eddig 10 országba jártam :
Németország, Franciaország, Lengyelország, amerika-Ohio, anglia, Oroszország, Olaszország, Svédország, Románia. És akár hány boltba jártam ezekben az országokban mindbe ilyenek voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!