Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » DSG-s váltós autót hogy kell...

Ladislaus433 kérdése:

DSG-s váltós autót hogy kell vezetni?

Figyelt kérdés

van jogsim de idaig csak manual autokat vezettem.

inditasnal ralepek a fekre, onindito, benyomom a tetejt/lenyomon és berakom D-be ? piros lámpánál elég a fékre lépni,vagy ha megállt ki kell rakni n-be?

octavia 2, bérauto elvileg ilyet adnak. van vmi amire érdemes figyelni?

2023. dec. 4. 18:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#9 maradjunk annyiban, hogy mindegyik kellően szar. Főleg a ledes féklámpa. Én ha lehet választani, inkább azt szeretném, ha nem világítana folyamatosan 2×21 Watt az arcomba. Azért ezt elég nehéz észrevenni, vagyis bőven kimeríti még a kresz szerinti zavarás fogalmát is. Ettől még fogok vezetni, ha megengeded.
2023. dec. 6. 08:22
 12/15 anonim ***** válasza:
43%
#11 Mondom én, hogy hiszti. :D Manuálissal sem fogok kézifékezgetni a kedvedért. Írjál petíciót, hogy tiltsák be ezeket az idióta LED-eket, azt én is alá fogom írni.
2023. dec. 6. 09:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Én inkább közlekedési morálnak hívom, de kinek mi. Bár lehet én akarok túl illedelmes lenni, hogy vasúti átkelőnél még a tompítottat is lekapcsolom, ha sokat kell állni.
2023. dec. 6. 10:55
 14/15 anonim ***** válasza:
24%
#13 Az konkrétan szabálytalan.
2023. dec. 6. 11:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Valóban.
2023. dec. 6. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!