Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hónapokig álló autó csapvízzel...

Hónapokig álló autó csapvízzel feltöltve?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy régebbi autóm, amibe nemrég sima csapvizet töltöttem ideiglenesen. Télre feltöltöttem volna rendes hűtőfolyadékkal, de meghibásodás miatt az autót indítani nem fogom, hónapokig, tavaszig állni fog.

A kérdésem az lenne, hogy így, hogy nem használom, nagy problémát okoz-e az, ha télen pl belefagy a víz, vagy ha úgy sincs indítva, nem probléma?

Előre is köszönöm szépen a segítséget!

2023. dec. 3. 16:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem tudni, milyen arányban maradt benne fagyálló, így azt se, hány fokon fagy be.

Amit ráöntesz, a kiegyenlítő tartályban marad, azzal semmit nem érsz el.

2023. dec. 3. 19:13
 12/12 anonim ***** válasza:

ha valamennyi fagyálló van benne, akkor bekásásodik, de át kell járatni ha rátöltesz..

Jártam úgy hogy kevés volt a fagyálló, bekásásodott.. melegedni kezdett.. elevickéltem az első kútig, 2-3 megállással, ott ráöntöttem egy kis fagyállót.. talán még próbáltam leengedni is egy kis hűtőfolyadékot, de ebben már nem vagyok biztos.. aztán leálltam egy mélygarázsba, amúgyis oda mentem.. ott kiolvadt, utána már nem volt gond.. másnap beletoltam a flakonból az összeset, mert nem fagyott már vissza..

2023. dec. 3. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!