Mi a következménye, ha műbizonylat nélkül van lefóliázva a két hátsó ablak, illetve a hátsó szélvédő?
Leszeretném fóliázni az autóm hátsó ablakait, viszont nem tudom milyen árba fóliázzák le olyan helyen ahol kapok műbizonylatot.
Ha én fóliázom le, akkor megbüntetnek érte? Vagy mennyire foglalkoznak ezzel a rendőrök?
Most szigorítottak a tuningon vagy valami ilyesmit olvastam.
Előre is köszi! (A bunkó hozzászólók kerüljenek)🤜🏻
A két hátsó ablakra már nem lehet mindenféle papír nélkül felrakni?
A hátsó szélvédő rizikós, régen is kellett hozzá még a pápától is ima
Ez az utolsó azért nem teljesen igaz. Műszakin tőlem nem kérték el, pedig volt műbizonylatom.
Egyébként nekem 80k volt és az első (oldalsó) ablakokat is lefóliáztattam. Mivel a hátsókon elég sötétek voltak, így nem látszik, hogy az elsőn átléptem a megengedettet, viszont ahhoz nem kaptam műbizonylatot. Az anyag költség is több, mint a fele. Ennyit megér, hogy olyan rakja fel, aki ért hozzá, és legyen papírod is róla.
"...ha én fóliázom le...."
A rendőrt nem az érdekli, hogy ki rakta föl a fóliát, hanem az, hogy miért nincs a forgalmiban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!