Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Prémium autókon is béna az...

Prémium autókon is béna az esőérzékelő?

Figyelt kérdés

Új, középkategóriás autóm van, ami dugig van modern extrákkal: HUD, adaptív tempomat, automata sávtartás, automatikus lekapcsoló távolsági fényszóró, ésatöbbi szokásos dolog.

Az automata esőérzékelős ablaktörlő viszont abszolút nem találja el a megfelelő sebességet. Mivel van automata mód, így manuálisból viszont csak 2 van, ami meg kevés arra, hogy lefedje az összes esetet.

Minden más eszköz teljesen jól működik, szóval nem tudom elhinni, hogy ennek ennyire bénának kell lennie.

Akinek mai, modern prémium autója van, annak ez a funkció jobban működik?

2023. dec. 1. 08:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%

Nekem vw sharan van, ami nem prémium szerintem. A manuális ablaktörlésnek is számos állása van (egy kis pöcökkel állítható). Illetve az automatánál is állítható az érzékenység. Nekem bevált. Az egyetlen, hogy ilyen szutykos latyakos időben néha akkor is nekiáll törölni, ha csak koszos a szélvédő és csak szétkeni a koszt. Ilyenkor manuálisan kikapcsolom.

Amúgy sok újabb autót vezettem a munkám miatt. Jellemzően mindegyikben legalább egy extra vacak, de mindben másik.

2023. dec. 1. 08:56
 2/15 anonim ***** válasza:
73%
2007-es Civic-em van, érzékenységet lehet állítani, teljesen jól töröl.
2023. dec. 1. 09:07
 3/15 anonim ***** válasza:

A hiba az autójában keresendő.

2008-as H Astrám van, esőérzékelős. Tökéletesen teszi a dolgát, 100-ból 99-szer teljesen ideálisan dolgozik, manuális lehetőségből 3 van (szaggatott, folyamatos, gyors folyamatos), illetve tetszés szerint beállítható a szaggatott törlés intervalluma 0.5 és 6 másodperc között 0.5 másodperces ugrásokban (az alap szaggatott 3 másodperces).

2023. dec. 1. 09:39
 4/15 anonim ***** válasza:
#3 Vagyis igazából 4 manuális van, mert van az egyszeri törlés is.
2023. dec. 1. 09:40
 5/15 anonim ***** válasza:

2017-es Golfunk van, esőérzékelős ablaktörléssel, teljesen hibátlan.

Szerintem nalad lesz csak a bibi

2023. dec. 1. 11:37
 6/15 anonim ***** válasza:
Nekem is 10+ éves VW-em van, tökéletesen működik az esőérzékelő
2023. dec. 1. 11:46
 7/15 anonim ***** válasza:
21%
Mi az az esőérzékelő? Nem látod ha esik? Én olyankor bekapcsolom.
2023. dec. 1. 17:05
 8/15 anonim ***** válasza:
17%
Már mindent kitalálnak, hogy eladható legyen valami. :D Lehetne kanyarodás érzékelő is, ami automatikusan irányjelez....
2023. dec. 1. 17:49
 9/15 A kérdező kommentje:
#7, #8: Olyanok véleménye nem túl releváns, akik 25 éves lefingott kotlákat tudnak csak megvenni, nekik nyílván nincsen fogalmuk ezekről a dolgokról, amikről kérdeztem.
2023. dec. 1. 17:51
 10/15 anonim ***** válasza:
26%
Csak az a "25 éves lefingott kotla" mai napig az utakat rója, majd megnézzük, hogy a mostani autók meddig fognak menni...
2023. dec. 1. 17:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!