Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elöl tárcsafék hátul dobfékes...

Elöl tárcsafék hátul dobfékes a kocsim és ez nekem csalódás. Mivel nyugtassam magam, hogy jó ez így is ?

Figyelt kérdés

Ez egy 1.6 Ford és annyira nem vagyok elragadtatva attól, hogy hátúl dobfékes olyan rossz, gagyi érzés. Kéziféket nem is használom nehogy beragadjon reggelre. Nem néztem meg vásárláskor gondoltam 2000 után már mindegyik 4 tárcsafékes na meg persze 100 lóerő felett annak kell lennie, egyszer olvastam valahol.

Ciki a dobfék?

2023. nov. 29. 09:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Egy hátránya van, műszaki vizsgakor összehozni a két hátsó dobot hogy 30% tűréshatáron belül legyen akkor is ha új minden.
okt. 1. 19:59
 12/12 A kérdező kommentje:
Most cseréltek első féket kb. 80 volt mindennel együtt, dobfékhez nem kellett nyúlni. Pénztarcabarát.
okt. 3. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!