Ha 2035-töl betiltják a benzines kocsikat az EU-ban azt hogy fogják ellenőrizni és ki fog 20 milliós kocsit venni magyar fizuból ?
Egy Tesla Model Y pl 22 millió. "Nyilván" sok magyar fogja megvenni 250 E-s fizetésekből.
De jó tegyük fel, hogy 2035-re a magyar átlag bér lesz 400 ezer ft.
Ez a technológia magyar tárcához akkor is drága.
Nem tudom hogy vonatnák ki a régieket eleve mikor magyar átlagban 10 éves kocsik vannak minimum 60%-ban az utakon.
9-es Ja, igen. Megfeledkeztem, hogy az emberek ma már nem olvasnak könyveket. :D
Itt egy link:
13
Te észnél vagy? Szerinted megvesz valaki általad belinkelt könyvet, hogy válaszolhasson a hüéyeségedre?
Ráadásul angol nyelvűt linkelsz amiben a hibridet hasonlitja az elektromossal, észlény!
Menj aludni
15-ös Ő kérdezte, hogy hogyan merészeltem azt írni, hogy kevésbé gyakoriak az EV tüzek. Gondoltam belinkelem a könyvet, amit forrásként használtam.
Nem feltételeztem, hogy bárki is megvesz bármilyen könyvet, de feltételeztem, hogy a szakirodalom egyik legalapvetőbbike elég érv.
Ja és azért hivatkoztam erre, mert a neten mindent megtalálsz és még az ellenkezőjét is...
Nem akartam mindenféle szart linkelgetni össze-vissza.
A második link, amit linkeltem, azt azért küldtem, mert gyorsan keresni kellet valamit, amit a barátom is el tud olvasni.
És nem a hibridet hasonlítja össze az elektromossal, hanem a három típust egymással: hibrid, ICE, EV.
De ha angolul nem tudsz, könyvet utoljára általános nyolcadikban láttál és még diagrammot sem tudsz olvasni, arról én nem tehetek. :D
17
Ostoba vagy, mint a tejbetök aztán még neked áll feljebb?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!