Ez normális 20 éves autónál? Nem azért vesz az ember ilyet, mert hú de gazdag, hanem erre van pénz.
Figyelt kérdés
Szóval megvettem egy 20 éves autót, amin friss motorgenerál, friss karosszériázás volt. Azokkal semmi baj nincs, tökéletesek azóta is. Viszont 500 ezer km van az autóban és szó szerint minden más megy tönkre folyamatosan. Ráadásul átbasznak az autószerelők és van amit kétszer kell kicseréltetnem saját költségre... Ilyenekre gondolok, hogy 4 db lengéscsillapító, 4 kerékcsapágy, nagy szerviz stb.stb. Oké, hogyha ez normális, de már lassan az autó árát mégegyszer ráköltöm és nem ér annyival többet.2023. nov. 27. 17:07
1/20 A kérdező kommentje:
Ja és a legtöbb probléma ami felmerül a rossz utakkal kapcsolatba hozható.
2023. nov. 27. 17:08
2/20 anonim válasza:
Hát akkor nem azzal van a baj, hogy fél millió km van a kocsiban, hanem a rossz utak. Sajnos azzal nem tudsz mit kezdeni. Ha zavar vegyél egy Dacia-t. Az bírja a rossz utakat. Vagy egy terepjárót.
3/20 anonim válasza:
Van egy gyanúm, hogy valami exprémium kocsi akar lenni, ahol persze a csillagokat is leígérik eladásnál, aztán közben csoda, hogy nem esik szét magától.
4/20 anonim válasza:
500 ezer megtett kilométer után ne csodálkozz ha minden kipurcan rajta szépen sorban
Mi az ami rávett téged hogy megvegyél egy 500 ezer kilómétert megtett autót???
Nekem is mindig öreg autóim voltak, de ilyen nagy futásteljesítménnyel sose vettem volna meg egy autót sem.
5/20 anonim válasza:
Ha 500 ezer van az autóban, akkor 100%-ig biztos, hogy ezek az alkatrészek már eleve nem a gyáriak. Egyszer már cserélve voltak és már a cserék is elöregedtek. 500 ezer nagyon sok, alap esetben SEMMI sem bírja az autón olyan sokáig anélkül, hogy tönkremenne. Elvégre szerinted véletlen, hogy már a motort is kompletten fel kellett újítani? Nem tudom mégis mit vársz tőle. Ez kb. olyan, mintha azon hüledeznél, hogy egy 80 éves embernek romlik a látása, vagy ráncos a bőre. Úristen hát de mégis miért? Hát na vajon miért... azért, mert 80 éves, azért. Ez nem csoda, ez nem furcsa, ez maximálisan természetes. Akkor is maximálisan természetes lenne, ha a komplett úthálózatunk az utolsó centiméterig tükörsima lenne.
6/20 anonim válasza:
#3 Ajjaj, remélem nem az a gyerek az, aki múltkor másfél millióért akart Phaetont venni, mert nincs annak semmi baja vagy max fél millióból patikára rakható. :DD
7/20 A kérdező kommentje:
#4 Az hogy eddig olajfogyasztós autókkal vertek át folyton, de ez meg friss motorfelújítás után adták el, legalább nem eszi az olajat, se vizet. Karosszériázni sem kell egyhamar és ezek a legdrágább dolgok, amiket megcsináltattak eladás előtt. Nem adták ezért olcsón az autót, de van egy megbízható kocsim. Cserébe a futómű alkatrészeket cserélgethetem.
2023. nov. 27. 17:23
8/20 A kérdező kommentje:
Japán kocsi, nem a cserék ára a fő gondom, hanem hogy folyton megcsináltatok valamit, aztán vihetem megint, mert más is tönkremegy. Persze ez így nem is olcsó. Főleg hogy átvernek a szerelők. Ráfogják az utakra, hogy amiatt nincs rá garancia... Na persze és én arról mit tehetek?
2023. nov. 27. 17:27
9/20 A kérdező kommentje:
Ja és nem kértem, hogy szar alkatrészt szereljenek be, ha nem bír ki 1 évet, amennyi a garancia, akkor szart raktak bele, cseréljék ki saját költségükön egy jóra, az a korrekt.
2023. nov. 27. 17:28
10/20 anonim válasza:
"Ráfogják az utakra, hogy amiatt nincs rá garancia... Na persze és én arról mit tehetek?"
Arról tehetsz, hogy garázsjóskáknál javíttatsz, mert túl faszari vagy, hogy elmenj egy szervizbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!