Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ködlámpát hogy lehet összekötn...

Ködlámpát hogy lehet összekötni a reflektorral higy egyszerre működjön?

Figyelt kérdés
2023. nov. 26. 17:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%
Engem még mindig az érdekelne hogy mi lenne ennek az elképzelt értelme..
2023. nov. 26. 22:25
 12/19 anonim ***** válasza:
74%
#11 Engem is, de valószínűleg annyi, hogy szegény barom mindig mindent fel akar kapcsolni, mert a hülyegyereknek nem elég, hogy tekergetnie kell a kormányt, tán még a látási viszonyokra is figyelnie kéne vezetés közben.
2023. nov. 26. 22:27
 13/19 A kérdező kommentje:
Sookat járok este nagyobb legyen a fény
2023. nov. 26. 22:27
 14/19 A kérdező kommentje:
Hivatásos sofőr vagyok egyébként
2023. nov. 26. 22:28
 15/19 anonim ***** válasza:
72%

De nem érted meg hogy NEM lesz nagyobb a fény? a ködlámpa lefelé, és oldalt világít.. a kocsi előtti 20-30 métert világítja meg..

Neked kiegészítő refi, vagy szúrófény kellene...

+ refi nekem van a kocsimon, gyárilag.. egész jó fényt tud csinálni a H4+H1 együtt..

2023. nov. 26. 22:30
 16/19 anonim ***** válasza:
72%
ezzel a szakértelemmel te hivatásos? muhhaha.
2023. nov. 26. 22:30
 17/19 anonim ***** válasza:
75%

#14 Mesélj még. Minden úrivezető tudja, hogy ha éjjel nagyobb fény kell, akkor reflektor, ha jönnek szembe, vannak előtted vagy kanyar jön, akkor lekapcsolod.

Ködlámpa arra jó, hogy ha a sor elején vagy, akkor ködben felkapcsolod. (Régi autókon nem is volt ilyen, csak hátsó ködzáró, amit a sor végén levő kapcsolt fel.) Azt is minden úrivezető tudja, hogy lehet akármilyen koromsötét éjszaka, ha köd van, ködlámpa meg nincs, akkor sem kapcsolunk reflektort, hanem tompítottal megyünk, mert a reflektor neked is meg másoknak is csak ront a helyzeten.

Maximum a legtrógerebb bolt taxis lehetsz, ha hivatásosnak tartod magad, de ennyit sem tudsz.

2023. nov. 26. 23:04
 18/19 A kérdező kommentje:
Ha jönnek szembe nyilván lekapcsolom én is
2023. nov. 26. 23:18
 19/19 anonim ***** válasza:
Te nemhogy sofőr nem vagy, de jogosítványod sincs..
2023. nov. 28. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!