Ha nem ég a bal tompított fényszóró, de a reflektor igen, akkor mi lehet a hibája?
Az akksicsere miatt a biztosíték a legvalószínűbb. Nagyon ritka, de előfordul, mert amikor beraksz egy új akksit és rárakod a sarut, akkor az elektromos rendszer kap egy pillanatnyi feszültséglökést, ami kiverheti a biztosítékot.
De az izzó is lehet gyári hibás, vagy ha régi, mert mondjuk egy gyári, vagy sok éve vásárolt izzókészletből van, akkor azok is néha tönkremennek. Nem tudom miért mennek tönkre álltukban, ne kérdezd, de jópár szar izzókészletes izzóval találkoztam már, ezért nem is tartok én magamnál, mert felesleges. Szóval próbálj meg egy másikat. Vagy cseréld fel a két oldalt, ha a probléma átvándorol az izzóval a másik oldalra, a balos meg megjavul, akkor nyilvánvalóan izzó probléma.
Ha se nem izzó, se nem biztosíték, hát akkor meg vagy csatlakozó, vagy vezeték. Az a legszerencsétlenebb eset, mert annak a legkörülményesebb (és ha nem magad csinálod, akkor a legdrágább) a javítása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!