Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem fogja leszívni az Auchan-e...

Laci199 kérdése:

Nem fogja leszívni az Auchan-es autós ülésfűtés az akksit ha bedugva hagyom a 12 V-ba?

Figyelt kérdés
Vettem egy 12 V-os autós ülésfűtőt a Auchan-be. Már kiszálltam és lezártam az autót, de a 12 V-os csatlakozó még mindig világít, pedig kikapcsoltam a fűtést. Nem fogja leszívni az akksit ha bedugva hagyom?
2023. nov. 22. 19:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A csatlakozó világítása csak azt jelzi, hogy a szivargyújtó feszültség alatt van, gyújtás nélkül is. Lemerulni nem fog, ha kikapcsoltad, de szerencsésebb lenne, ha csak gyujtason lenne benne áram, mert így bármikor bekapcsolva felejtheted.
2023. nov. 22. 19:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen én így gondoltam, akkor bekapcsolva fogom felejteni...
2023. nov. 22. 19:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Kösd vagy köttesd át, általában egyszerűen megoldható. Némelyik tipusnál akár egy biztosítêk áthelyezésével.
2023. nov. 22. 19:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha kihúznád?
2023. nov. 22. 20:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Kihúztam inkább, nehogy bekapcsolva maradjon véletlenül...
2023. nov. 22. 20:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát, még az is lehet, hogy leszívja. Régi autóba utólag szerelt újabb autórádió szimplán az idő jelzésével leszívja egy éjszaka alatt, szoktak is olyankor egy kapcsolót szerelni az akksira.
2023. nov. 23. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!