Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ülésfűtéssel mi bajuk néhány...

Ülésfűtéssel mi bajuk néhány embernek? Mintha lenéznék, így mondják hogy nekik nincs az minek.

Figyelt kérdés

2022. dec. 20. 13:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan dolog mint az összes többi prémiumautós extra, bár már az ülésfűtés nem sorolandó ide, akinek nincs annak szar.
2022. dec. 20. 13:58
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Mert sokak szerint egészségtelen a férfiakra nézve, de ez csak akkor igaz, ha nagyon fűt az ülésed, és nem csak 15-20 percre kapcsolod be amíg hideg a feneked hanem úgy is hagyod. Egy ilyen cikk: [link]

Ameddig nem mindig max fokozatban használod, és nem folyamatosan hosszú ideig, akkor nem lesz tőle bajod.

2022. dec. 20. 14:00
 3/18 A kérdező kommentje:
Ja igen olvastam ilyet is hogy valaki ülésfűtésről kérdezett erre rbanc-ozni kezdték, mert hogy akkor ő nő mert férfinek az nem kell.
2022. dec. 20. 14:02
 4/18 anonim ***** válasza:
17%

Én futott garázsban állok.

Ahová megyek az vagy megint garázs vagy ha nem is, nem vagyok ott q óránál többet.

2022. dec. 20. 14:07
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért ezt ma már nem nevezném prémiumságnak.

Nekem a 2005-ös, nem prémium, sima mezei alsó-középkategóriás tömegautómban is volt gyári ülésfűtés. Akkor valóban ritkaság volt. Ma már a belépő szintű kisautókban is van. Igaz nem alapfelszereltség, de már egy közepes csomagba sokszor beleteszik. Szóval nem olyan ritka dolog.

Én az évtizedet alatt megszoktam, szeretem. 2018-ban vettem új autót. Evidens volt, hogy kérem bele. így most van elöl-hátul, automata vezérlésű. (Hideg autóba beszállva automatikusan aktiválódik és szép fokozatosan veszi vissza a teljesítményét, végül magától kikapcsol.)

Le egyáltalán nem nézem. Praktikus és hasznos dolog és még csak nem is horror-drága. Szerintem megrendeléskor nem érdemes ezen spórolni. Ugyanakkor olyan hű de nagy prémiumságnak se érzem. Tényleg ma már a viszonylag olcsó városi kisautóban is ott van. Vagy legalábbis elérhető.

2022. dec. 20. 14:09
 6/18 anonim ***** válasza:
42%

"Mert sokak szerint egészségtelen a férfiakra nézve..."

Kinek van úgy kinyúlva a zacsija, hogy kvázi a tojásain ül? :O Ezzel az erővel otthon se legyen fűtés, zuhanyozni, fürödni kizárólag hideg vízzel szabad, meg nyáron a férfi ne napozzon, mert megsüti a nap ott is, ruhán keresztül is átjön a hő és az egészségtelen.

2022. dec. 20. 14:13
 7/18 anonim ***** válasza:

Egyes kocsiknál túlfűt.

Én csak indítás után kapcsolom be 3-as fokozatra kormányfűtéssel együtt, majd 10-15 perc után kikapcs, esetleg egyes fokozat, ha nagyon hideg van.

2022. dec. 20. 14:25
 8/18 anonim ***** válasza:
25%
Téli ruházatban beülve az autóba nekem még sosem fázott az alfelem, konkrétan még soha fel sem tűnt, hogy hideg lenne az ülés az autóba. Ami viszont sokkal rosszabb, a hideg kormány. Az ülést a test 2 perc alatt bemelegíti talán, de a kormányt elég nehéz felmelegíteni és sok ideig is tart, főleg amelyeken nincs semmilyen anyag, csak a hideg rideg műanyag.
2022. dec. 20. 14:27
 9/18 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem nagyon szuper extra.

Azok fikázzák, akiknek nincs. De azok fikázzák a parkoló asszisztenst, a tempomatot, az automata váltót és minden mást is.

2022. dec. 20. 14:33
 10/18 anonim ***** válasza:
46%
nekem van de nem használom , amit használok az a motor előmelegítő és állófűtés .
2022. dec. 20. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!