Ülésfűtéssel mi bajuk néhány embernek? Mintha lenéznék, így mondják hogy nekik nincs az minek.
Mert sokak szerint egészségtelen a férfiakra nézve, de ez csak akkor igaz, ha nagyon fűt az ülésed, és nem csak 15-20 percre kapcsolod be amíg hideg a feneked hanem úgy is hagyod. Egy ilyen cikk: [link]
Ameddig nem mindig max fokozatban használod, és nem folyamatosan hosszú ideig, akkor nem lesz tőle bajod.
Én futott garázsban állok.
Ahová megyek az vagy megint garázs vagy ha nem is, nem vagyok ott q óránál többet.
Azért ezt ma már nem nevezném prémiumságnak.
Nekem a 2005-ös, nem prémium, sima mezei alsó-középkategóriás tömegautómban is volt gyári ülésfűtés. Akkor valóban ritkaság volt. Ma már a belépő szintű kisautókban is van. Igaz nem alapfelszereltség, de már egy közepes csomagba sokszor beleteszik. Szóval nem olyan ritka dolog.
Én az évtizedet alatt megszoktam, szeretem. 2018-ban vettem új autót. Evidens volt, hogy kérem bele. így most van elöl-hátul, automata vezérlésű. (Hideg autóba beszállva automatikusan aktiválódik és szép fokozatosan veszi vissza a teljesítményét, végül magától kikapcsol.)
Le egyáltalán nem nézem. Praktikus és hasznos dolog és még csak nem is horror-drága. Szerintem megrendeléskor nem érdemes ezen spórolni. Ugyanakkor olyan hű de nagy prémiumságnak se érzem. Tényleg ma már a viszonylag olcsó városi kisautóban is ott van. Vagy legalábbis elérhető.
"Mert sokak szerint egészségtelen a férfiakra nézve..."
Kinek van úgy kinyúlva a zacsija, hogy kvázi a tojásain ül? :O Ezzel az erővel otthon se legyen fűtés, zuhanyozni, fürödni kizárólag hideg vízzel szabad, meg nyáron a férfi ne napozzon, mert megsüti a nap ott is, ruhán keresztül is átjön a hő és az egészségtelen.
Egyes kocsiknál túlfűt.
Én csak indítás után kapcsolom be 3-as fokozatra kormányfűtéssel együtt, majd 10-15 perc után kikapcs, esetleg egyes fokozat, ha nagyon hideg van.
Szerintem nagyon szuper extra.
Azok fikázzák, akiknek nincs. De azok fikázzák a parkoló asszisztenst, a tempomatot, az automata váltót és minden mást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!