Ülésfűtéssel mi bajuk néhány embernek? Mintha lenéznék, így mondják hogy nekik nincs az minek.
"Kinek van úgy kinyúlva a zacsija, hogy kvázi a tojásain ül?"
Minden egészséges férfinak, ha melege van.
"Ezzel az erővel otthon se legyen fűtés, zuhanyozni, fürödni kizárólag hideg vízzel szabad, meg nyáron a férfi ne napozzon, mert megsüti a nap ott is, ruhán keresztül is átjön a hő és az egészségtelen."
Akkor van gond, ha tartósan sok hő éri a zacskó környékét, és nem lehet hová elvezetni onnan. Emiatt a meleg vizes fürdőt sem nagyon szokták javasolni, ahogy a túlzottan zárt és szoros ruházatot sem. Újat mondtam?
"Kinek van úgy kinyúlva a zacsija, hogy kvázi a tojásain ül?"
Ha nem értesz hozzá, akkor ezt inkább bízd azokra, akik igen. Ők pedig már írtak róla.
Egyébként ez már rég nem egy prémium extra. Az első autóm amiben volt ülésfűtés, egy 1989-es Ford volt. Oké, Scorpio, akkor az egy magasabb kategóriának számított, de az autó nem volt full extrás.
Most pedig például barátnőm Kia Riojában is van nemhogy ülésfűtés, de kormányfűtés is, pedig nem full extrás a kocsi, közepesen jól extrázottnak mondanám (2 évesen vettük, most 6 éves). Bármilyen kisautóba megrendelhető, szerintem még Daciába is.
"Minden egészséges férfinak..."
Ahogy a székben ülök, sem érnek le a golyóim a szék ülőlapjára. Még ha elég hosszú lenne a zacskóm és terpeszben ülnék, akkor is fentebb tartaná a nadrágom. Ha még a fentieken túl meztelen is lennék, akkor talán... Bevallom nem szoktam meztelenül terpeszben ülve melegben ülésfűtéssel autót vezetni.
Nem tudom mennyire vagyok egészségtelen. Három egészséges gyereket csak sikerült összehozni különösebb megerőltetés nélkül...
"Nem tudom mennyire vagyok egészségtelen. Három egészséges gyereket csak sikerült összehozni különösebb megerőltetés nélkül..."
a leírás alapján nem a legnyerőbb. ha már a nadrág tartja a helyén a zacsit, az azt jelenti, hogy nem tud olyan mélyre lógni, amennyire a hűtés miatt szüksége lenne rá. lehet, alapjáraton is nagyon magas a spermiumszámod, így nem kellett különösebben vigyáznod, mások nem ilyen szerencsések.
"a leírás alapján nem a legnyerőbb. ha már a nadrág tartja a helyén a zacsit..."
Nem szoktam eleve lógós bő gatyákat hordani, amiben szabadon himbilimbizik a szerszám. Nem szeretem, nem kényelmes, meg nem is tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!