Autóülés alá csúszott néhány apró. Hogyan tudnám kiszedni?
Figyelt kérdés
Még pár éve az anyósülés és a vezetői ülés alá csúszott néhány kétszázas, konkrétan a sín alá. Akkoriban nem foglalkoztam vele, de mostanában elgondolkodtam rajta, hogy jó lenne valahogyan kiszedegetni azokat.2022. szept. 8. 13:45
1/4 anonim válasza:
Ha máshogy nem tudod kipiszkálni, akkor ki kell szerelni az ülést.
Párszáz forintért nem éri meg szerintem. :)
2/4 Hovarju válasza:
Szerintem csak az ülés kiszedésével lehet megoldani. Nem biztos, hogy megéri a vesződés.
Én pár éve a kézifék dobjába ejtettem be két 50 Ft-ost. Azt mondta a szerelő, hogy a burkolat lebontásával ki tudja szedni, de nem éri meg.
Nem okoz problémát ott, ahol van, ezért azóta is ott van.
(azért elgondolkodtam rajta mi minden lehet ott, de azóta sem szedte szét senki)
3/4 anonim válasza:
Csak akkor szedd ki ha annyira lecsökken az autó értéke, hogy konkrétan nagyobb az apró értéke, mint az autóé :D Esetleg ha eladod, akkor az aprót is számold hozzá a vételárhoz :D
4/4 anonim válasza:
Aztán mennyi kiszerelni az ülést? Nem takarítjátok meg néha normálisan az autót? Ahhoz is ki kell szedni, hogy mindenhol kiporszívózd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!