Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez normális? Mi van ha nem...

Ez normális? Mi van ha nem tudom kifizetni a szerelőt?

Figyelt kérdés
Elvittem egy adott hibàval. Adott időpontot és megkérdeztem mielőtt ott hagytam volna az autót hogy mennyibe fog kerülni. Erre ő azt válaszolta hogy nem tudja előre megmondani, majd ha kész, szól. Most így ha olyan összeget mond ami nem áll rendelkezésemre mi van? Úgy érzem hogy az lenne a korrekt hogy “ennyi lesz” és tudom hogy van-e rá keret és annyi. De így hogy mondom neki hogy ha nagy összeget mond hogy nem tudom kifizetni? Gondolom akkor jön a válasz hogy minek vittem oda.
2023. nov. 8. 22:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
73%

"a szerelőnek nem kell a hibát feltárni csak egy adott alkatrész kicserélni"

"Biztos hogy az a hiba"

Minek viszed szerelőhöz, ha jobban értesz hozzá, és nem is akarod, hogy egy szakember normálisan átnézze az autódat? Ha ennyire okos vagy, csináld meg magadnak, vagy keress másik szerelőt, aki megfelel az elvárásaidnak.

2023. nov. 9. 10:34
 22/29 A kérdező kommentje:
Ő maga us azt mondta hogy biztos ez a hiba.
2023. nov. 9. 10:36
 23/29 A kérdező kommentje:
Plusz szemmel is látod hogy szétvan csúszva a szerkezet.
2023. nov. 9. 10:36
 24/29 anonim ***** válasza:
58%
Akkor meg mit vizionálsz itt 300e Ft-os munkadíjat?
2023. nov. 9. 10:40
 25/29 A kérdező kommentje:
Az hogy így azt mond az ember amit akar. Lehet 500ft és lehet 1 millió is (nyilván túloztam). Ha nem mond egy tartományt hogy mennyi lesz kb, ha nem tud mondani óradíjat. Akkor annyit kérhet el, amennyit akar. Erre jött a kérdés hogy ha nem mondott semmit és kér egy nagy összeget, akkor mi van ha nincs annyi pénzem?
2023. nov. 9. 10:52
 26/29 anonim ***** válasza:
58%
Normális szerelő odaszól, hogy mennyi lesz ha már látja.
2023. nov. 9. 11:06
 27/29 anonim ***** válasza:

Semmi gond, ha nincs annyi pénzed, majd veszel fel hitelt. Össze fogod valahogy kaparni, mert addig nem kapod meg az autót. :-)

Most mit lehet egy ilyen hülye felvetésre mondani?

Egy piti munkáért 300e meg 1 M Ft-okat emlegetsz...

2023. nov. 9. 12:10
 28/29 anonim ***** válasza:
89%
Aki ezen rágódik egy ablaktörlő cseréje esetén, az ne közlekedjen autóval, mert nem tudja fenntartani. Lehet hőbörögni, toporzékolni, szidni a másikat és kifogásokat keresni, de ez a kőkemény valóság.
2023. nov. 9. 12:17
 29/29 A kérdező kommentje:
Nem azon rágódok hogy cserés. Hanem azon, hogy nulla árajánlat, nulla óradíj megadással van ott az autó. De ezek szerint normális a márkaszervízen kívül hogy akkor derül ki hogy mennyibe kerül X javítás amikor már kész és addig az ember maximum magában tippel.
2023. nov. 9. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!