Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lidl-ös parksideos ütve...

Lidl-ös parksideos ütve csavarozó jó kérek cseréhez?

Figyelt kérdés

Ismerős szerint ezek olyan gyengék hogy megse fogja nekem mozdítani a csavart az autó kerekén de érdekes mert direkt kerék cseréhez reklámozák, 20 ezer ft.

Valakinek van tapasztalata?

2023. nov. 4. 08:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
50%
Kérjél.
2023. nov. 4. 08:34
 2/18 anonim ***** válasza:
A 20 voltos zöldet próbáltam, de nem ér semmit. Olyan kerékcsavart sem tudott meglazítani, amit kézzel egy racsnis szárral simán oldottam. Vissza is vittem egyből. A vezetékes 500 Nm-es az jó, egy átlagos személyautó kerék simán leszedhető vele, de egy kisteherbe már az is belehal. Ezt a mostani prémiumot nem próbáltam, de a 350 Nm egy légkulcsnál is kevés a kerékcsavarokhoz.
2023. nov. 4. 09:04
 3/18 anonim ***** válasza:
60%

Nem minden Parkside szerszám rossz, vannak közöttük jók is. Az tény hogy az összes ütvecsavarozójuk gyenge. Most a vezetékes ütvecsavarozót árulják 19999 forintért.

Ha olyan vezetékes ütvecsavarozót szeretnél, ami képes megmozdítani egy csavart az autó kerekén, akkor ilyet kell venned: [link]

Akkumulátoros: [link]

Kevés pénzért ne várj csodát!

2023. nov. 4. 09:05
 4/18 A kérdező kommentje:
Akkor gazdaságosabb egy 5 ezer forintos kerék kulcsot venni az legalább elromlani se tud🙃
2023. nov. 4. 09:10
 5/18 anonim ***** válasza:

Ha könnyen mozdulnak a kerékcsavarok, akkor leveszi, amúgy nem.

Volt nekünk is, gondoltuk könnyebb lesz vele az élet mint a levegőssel, reklámozott 400Nm csúcsnyomaték, hát én ezt kipróbáltam, 200Nm-re lehúzott Transit kerékcsavart nem vette le 400-ra állítva sem. Átlagos személyautó kerékcsavarokkal átlagosan az esetek felében bírt el. Meghúzásra szintén nem túl alkalmas, 400-on lehúzott kerékcsavarra nyomatékkulccsal 120Nm-rel még tudtam húzni.

Úgyhogy nem tudom hanyas volt matekból a Parkside tervezőmérnöke, de hogy a hirdetett 400Nm az maximum 100-110Nm, az is biztos. Az meg nem elég semmire. Azóta is maradtam a levegős kulcsbál. 10 bar nyomás, kettes fokozat fölé még soha nem kellett állítani, ott is húz 300Nm-t lazán.

2023. nov. 4. 09:16
 6/18 anonim ***** válasza:
Az biztos, bár láttam már olyat is letörni :)
2023. nov. 4. 09:17
 7/18 A kérdező kommentje:
Igazából nekem csak arra kellene valami hogy évi 2x cseréljem otthon a téli nyári kerekeimet.
2023. nov. 4. 09:31
 8/18 A kérdező kommentje:

5

Akkor ilyet tuti nem veszek köszi

2023. nov. 4. 09:31
 9/18 nemaRendőrség ***** válasza:

Ismerek pár embert aki vett, mind visszavitte.

Én pont ma gondolkodtam a kék bosch megfelelőjén, ugyanilyen okból.

De arra jutottam, hogy 100e forintot nekem ez nem ér, van otthon kerékkulcsom, megoldom. Vagy ha nem akkor gumis 100 méterre van

2023. nov. 4. 09:43
 10/18 anonim ***** válasza:

Zöld, 20V-os, 400Nm-es van nekem néhány éve. Két autó kerékcseréjéhez használom. Megkönnyíti, meggyorsítja a munkát, mint 40 csavart ki-betekerni kézzel.

Eddig két rárohadt csavar volt, amivel nem boldogult. De azt úgy tudtam leszedni, hogy a kerékkulcsra egy méteres vascsövet húztam és a mázsámmal többször ugráltam rajta, mire megindult.

Ja, még valami! A hozzá adott gagyi kulcsokat el kell felejteni! Vegyél hozzá rendes molibdénes fejeket és teljesen használható!

2023. nov. 4. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!