Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem tudnak Egerben a...

Miért nem tudnak Egerben a Lidl-nél szabályosan közlekedni?

Figyelt kérdés
Mivel nincsenek táblák a parkoló területén, ezért a jobbkéz-szabály érvényes ott. Ezt rendszerint nem tartják be, fel sem fogják szerintem, hogy a jobbról érkezőnek elsőbbséget kell adni.

2022. dec. 28. 22:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%
És mi a kérdés?
2022. dec. 28. 22:03
 2/18 anonim ***** válasza:
77%

Az Aldinál tudnak? Gyöngyösön a Lidlinél tudnak?

Mi a kérdés?

2022. dec. 28. 22:10
 3/18 nemaRendőrség ***** válasza:
7%
Magyarországon kvázi nincs jobbkéz szabály a gyakorlatban. Az összes kereszteződés ki van táblázva így nálunk nincs meg a rutin rá
2022. dec. 28. 22:16
 4/18 A kérdező kommentje:

Csak fel kellene ismerni. Nem kell hozzá nagy rutin.

2022. dec. 28. 22:29
 5/18 nemaRendőrség ***** válasza:
17%

@6

Ha 5-30 éve nem volt dolga az embernek ilyennel a kresz oktatás óta, akkor bizony könnyen elfelejti

2022. dec. 28. 22:36
 6/18 anonim ***** válasza:
74%

Nem csak a lidl-nél és nem csak Egerben.

Az egyenrangú kereszteződés úgy általában a közlekedők nagy részének gondot okoz.

2022. dec. 28. 22:54
 7/18 anonim ***** válasza:
52%
A parkoló mibenlétében meg teljes káosz van.
2022. dec. 28. 22:56
 8/18 anonim ***** válasza:
63%
Parkolót sokan forgalomtól elzárt területnek tekintik, eszükbe sem jut a jobbkéz-szabály, amit amúgy sem tud a többség alkalmazni. De amúgy egy parkolóban, ahol senki nem megy 10-nél gyorsabban szerintem pont nem okoz problémát az, hogy mindenki szétnéz, és kölcsönös udvariasság dönti el az elsőbbséget. Értem én, hogy naponta ötször jársz az egri Lidlbe, de annyira nem lehet rossz a helyzet, hogy ezt meg kelljen kérdezni.
2022. dec. 29. 03:18
 9/18 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ez egy minimum bosszantó, de abszolút valós probléma a mindennapokban. És nem az egri Lidlre specifikus. Épp ezért lenne fontos a nagyon egyértelmű szabályozása annak, hogy mi számít parkolóhelynek, parkolónak és mi úttestnek, ráadásul ezt a terepen is jól kell jelölni, egyértelműen. Nem véletlen , hogy irreálisan sokat tábláznak sok üzlet parkolójában - és sajnos rengeteg helyen meg a meglehetősen fogalmatlan autósokra van bízva a helyzet felismerése.
2022. dec. 29. 03:36
 10/18 anonim ***** válasza:
#11 Szerintem ez egy nagyon bagatell probléma. Áruház parkolójában az index- és tükörhasználat is ritka, mint a fehér holló, gyalogosként is óvnod kell az életed a sok gyökér miatt, nehogy már azon akadjunk fenn, hogy autós-autós között nem működik a jobbkéz-szabály, amikor se parkolni, se a parkolóhelyről kiállni nem tud a többség. Rossz végén rázzuk a f*szt.
2022. dec. 29. 03:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!