Évi kevesebb mint 5000 km távhoz milyen négyévszakos abroncsokat ajánlotok?
Figyelt kérdés
Kis város, kis országút, minimis autópálya. Óvatosan vezetek full száraz időben is. Egy Ford Focushoz lenne.
Hány évig marad használható állapotban egy ilyen gumiabroncs?
2023. nov. 2. 22:14
1/6 anonim válasza:
Csak prémiumot. Michelin, Continental vagy Goodyear. A többi négyévszakos abroncs az jelentősen rosszabb a teszteken ennél a három gyártónál.
2/6 anonim válasza:
Km és használat függő, nem évtől függ. 4-5 évig tuti jó lesz, ha nem kopik félre stb. Négyévszakosból prémium márkát illik venni, azok a jók.
4/6 anonim válasza:
Mondjátok úgy hogy fogalmatok sincs róla.
Nehogy már csak a drága gumi legyen jó.
Ráadásul amikor nem volt ilyen szarság akkor eltudott mindenki menni, még a diagonál gumival is.
5/6 anonim válasza:
Sőt, amikor még diagonál sem volt, a ló kihúzta a szekeret a hóból.
6/6 anonim válasza:
Toyo, Vredestein és Yokohama 4 évszakos gumikat használok. A Toyo 4 éves és szinte csak városban van használva. Még 2-3 évet biztos kibír. A Vredestein 1 éves és még nem tudom hol a vége. A Yokohama 10 éves AT gumi és még hibátlan, de ez egy ritkán használt terepjárón van.
Mindegyik gumival elégedett vagyok, tudják azt amit vártam tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!