A négyévszakos autógumi anyagát tekintve melyikhez áll közelebb?
A téli, vagy a nyári gumihoz, vagy lágyságát tekintve a kettő között van valahol félúton?
Hogyan viselkednek esőben? A nyári gumikkal elég rosszak a tapasztalataim esőben. A télieket biztonságosabbnak tartom a vizes úttesten.
Akkor szar a nyárigumid.
a négyévszakos meg kb téligumi anyaga egy félnyárias mintával, igazából nem jó se télen se nyáron.
Pontosan ahogy előttem írták. A nyári gumi az esőre van kitalálva, a téli pedig hóra. Ha a téli neked jobb esőben, akkor nagyon szar nyári gumijaid vannak.
Amúgy a kettő között félúton.
Én 4 évszakost vettem most először, de meglepően jól viselkedik .
Tél mér évek óta nincs nálunk.
Az igaz, hogy a nyári pirellieim már kidobásra érettek, mert öregek és rideggé váltak, esős úton nagyon csúsznak. Helyettük szeretnék venni olyanokat, amelyikek jól viselkednek a vizes aszfalton, mert olyan útviszonyoknál szoktak fékezési, megállási problémáim lenni. Ezért gondoltam, hogy talán a négyévszakos gumi jobb választás lenne számomra, figyelembe véve az autózási szokásaimat is, hogy pl. télen nincs használva a kocsi, max csak ha ilyen tavaszias az idő, mint most.
A téli gumik tapadásával egyébként elégedett vagyok, de gondoltam megkérdezem itt is, hogy mire lehet számítani a négyévszakosak viselkedését illetően.
A téli gumik nincsenek olyan jók vizes aszfalton mint a nyáriak? Ez hogy lehet?
7. Rákenődik neked az agyad!!
Akkor 2 hét alatt elkopna !!
9-es!
A szinte szónak az értelmezése nem megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!