Fontos, hogy legyen üléshuzat? Neked van?
Ha te vagy az autó első tulajdonosa, nem fontos. A gyári kárpitok jó anyagból készülnek, az első tulaj használatát bőven kibírják, valamikor a második-harmadik tulajdonosnál lesznek vállalhatatlanok.
Nekem ettől függetlenül fontos, hogy legyen üléshuzat, mindig is volt az autóimon. Volt, hogy csak óccsó, univerzálisra tellett és akadt olyan is, hogy profi, bútorszövetből készült, méretpontosat engedhettem meg magamnak. De mindig használtam.
Közben pedig irigyeltem azokat, akiknek annyira nem számít a pénz, hogy a vadiúj autó gyári, szabad szemmel is drága bőrkárpitját b***ták össze sáros bakanccsal. Nekik megvolt a kellő, vagyon által diktált önbizalmuk, nekem sosem.
Nem használok.
20 éves az autóm, gyári alcantara-szövet ülések vannak benne. Semmi bajuk.
Oldal legzsakos ulesekre, minek?
Nem zsiguli ez.
Asszony baratnojenek dajevo lacettijeben van, honapokig kereste az autohoz illo mintazatut.
Nekem nincs. Persze, majd a félbőr alcantra ülés azért van, hogy valami gagyi suspogós förmedvényt ráhúzzak...
Ha elkezdenék építkezni és vennék valami 1M alatti melósautót, akkor meggondolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!