Nincs valami jó árú de jó minőségű üléshuzat gyártó itt az országban?
Figyelt kérdés
Nézegetem az autómhoz az üléshuzatokat 19000 forinttól 60000 forintig de teljesen egyformának tűnnek anyagban csak itt ott a minták térnek el lehetséges egy gyártónál készülnek külföldön csak itt az országban több forgalmazó is van.Olyan fura fényes anyagnak látom kicsit nekem mindig az univerzális olcsó boltik jutnak eszembe róluk mikor nézegetem őket.Kinéztem pár mintát például ezt [link] de referencia képet nézegetve mondjuk pont egy opel astrán [link] valahogy én nem látom a teljesen méretpontos dolgot amit írnak az oldalon meg kicsit gagyisnak is tűnik.Akkor kinéztem egy másikat is a minta anyaga még jónak is tűnik [link] de a körbevevő anyagok olyan fényes olcsónak tűnnek.Aztán utána jártam én anno előző autómra honnan vettem az üléshuzatot ami anno 55EFt volt de nagyon jó minőségű és tényleg méretpontos az individual külföldi cégtől érkezett anno,most rákérdeztem egy alap anyagú alap üléshuzatra semmi extra de felakadt a szemem 162EFt lett az alap cucc is.Szóval most meg vagyok lőve,hogy honnan szerezzek jó áron de nem gagyi üléshuzatot.2023. febr. 27. 03:01
1/5 anonim válasza:
Egy kárpitos varr neked műbőrből.
2/5 anonim válasza:
Még mindig nem sikerült venned? Mi van azzal akik szlovákul írtak vissza? Helyedben inkább felhívnám azt a fehérvári céget akit javasoltam a múltkor, nem leveleznék, de olcsóságot ne várj a mostani árak mellett, mert sajnos ami profi, annak megkérik az árát, és 55-ért már nem fogsz kapni, mikor mindennek így felment az ára.
3/5 A kérdező kommentje:
2/
Az van vele,hogy nekem jelenleg sok egy alap üléshuzatért 162EFt a székesfehérváriak annak a cégnek a huzatait forgalmazzák akiknek véletlenül a kárpit szerkesztővel írtam.
2023. febr. 27. 10:22
4/5 anonim válasza:
#3 Nekem is sok lenne, főleg, hogy a kocsimban egy olyan koplett ülésszett van, amit használtan egy bontott Borából 8 ezer forinttért vettem :)
5/5 A kérdező kommentje:
4/
Hát én is feltúrtam, a netet hátha van jó minőségű használt ehhez az autóhoz de még nem találtam semmit.Én amúgy megértem,hogy drágábbak az árak de mondjuk egy tök alap üléshuzat kezdődne 70EFt-nél aztán így felfelé már el sem merem képzelni ha félbőr vagy bőr üléshuzatot akarnék az hány százezer forint lenne ugyan ennél a cégnél.
Ezt néztem ki tényleg tök alap se bőr se különleges színek se semmi extra [link]
2023. febr. 27. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!