Jó lehet ez az üléshuzat készítő cég,milyen minőségű üléshuzatokat gyártanak?
[link] opel/corsa-e
Körbe néztem pár céget és a legtöbb cégnél az alap üléshuzat ár 55EFt volt itt meg nem is drága az autómhoz 22EFt-túl van üléshuzat csak a többi árhoz képest amit más gyártók adnak kicsit gyanús nem kell tőle tartanom?
Szerintem nem ők csinálják, mert ott egy autósbolt van, és a link alatt, elérhetőségben is a coolautó van. Ami egyben az Albaszerszám is (szoktam ott vásárolni). 22-ért is valami tömegkínait kapsz, mert egy sima Tescos is 12 ezer, és szemétrevaló. Amúgy 55-ért se drága, mert én pár éve nézegettem, és a tényleg típusspecifikus, ami olyan, mintha az autó saját kárpitja lenne, az 100 ezer körül volt.
Viszont Fehérváron, az Újcsóri úton van egy autókárpitos, őket kellene felhívnod.
Akkor kamu lehet ez a leírás?
"A webshopban található összes méretpontos üléshuzat egyedi gyártásra, a megrendelésben leadott adatok alapján történik. Általában egy hét alatt jön össze annyi rendelés, hogy a gyártó felé továbbítani tudjuk. Fontos megjegyezni, hogy csak azokat a rendeléseket adjuk gyártásba, amikre beérkezett az előleg, vagy a teljes összeg.
A gyártó a mi rendelésünket feldolgozza, majd mikor jóváhagyta, megkezdőik a tényleges gyártás, ami a leghosszabb időt veszi igénybe, lévén több ezer huzatot kell legyártaniuk hetente.
Az egy rendelésben levő huzatokat a legyártást követően összevárják, azaz nem kapunk részszállítást, így 3-4 hét is eltelhet, amíg az általunk megrendelt termékeket kiszállítják nekünk.
Az átvételt követően további 1-3 nap, míg feldolgozzuk és kiszállítjuk a huzatokat.
A leírás menüpont alatt meg részletesen mindent leírnak a huzatról anyagáról,minőségéről.
3/
írja is az oldalon,hogy külföldről érkezik mert több hét várakozási idő van
1/
Csináltam az oldalon a kionfigurátorban egy fasza üléshuzat kompozíciót aztán elküldtem egy üzenetet a végén,hogy mennyibe kerülne ez az összeállítás és emailben kaptam egy üzenete szlovákul,hogy majd felveszik velem a kapcsolatot.Biztos,hogy az oldal tulajdonos hölgy készíti az üléshuzatokat?Mert szerintem ő csak ugyan úgy egy forgalmazó mint amit én linkeltem oldalt,mivel az individual auto desing a szlovák válasz alapján egy szlovák cég.
Ezt kizárt, hogy itthon csinálják. Én mikor vettem az autót 2016-ban már akkor 35-40 ezerért volt itthon varrt normális üléshuzat (Skoda Roomter)
Én ennyiért elengedném a helyedben, mert nagy eséllyel nem lesz jobb minőségre, mint egy 10 ezer Ft-os Lidl-ös.
7/
Anno az előző autómhoz nekem is 55EFt volt nekem jó volt a legolcsóbb semmi csicsa.Most itt is az ajánlott cégnél is találtam egy jó konfigot csak mikor a konfigurátor végén írtam egy üzenete a szlovák cég kapta meg a kérdésemet mert szlovákul írtak vissza.Viszont nekem kérdéses lenne az ár mert nem akarok egy vagyont költeni rá max 60EFt-ot
Egy ilyet konfiguráltam [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!